alternativa behandlingar för erektil dysfunktion

Inlagd av: Jonathan Nyberg uppdaterad: 2014-05-26
Enligt National Kidney Diseases urologiska information clearingorganisationer , är 10 till 20 procent av erektil dysfunktion orsakad av psykologiska faktorer som depression och stress . Erektil dysfunktion kännetecknas av oförmåga att upprätthålla eller uppnå en erektion . Män i alla åldrar kan någon gång i sitt liv har problem att upprätthålla erektion , men täta anfall är en anledning att söka vård. Ta reda på vilka alternativa behandlingar som är tillgängliga för att bota erektionsproblem

stressreducerande tekniker

The Cleveland Clinic föreslår att granska de stora stressfaktorer i ditt liv och lära sig bättre coping mekanismer. Arbete och pengar frågor orsaka generellt den största mängden stress i människors liv . Lär dig att lämna ditt arbete problem på jobbet och njuta av den tid du är på kontoret . Ta upp en hobby som du en gång hade . Få lite motion på regelbunden basis . Efter middagen promenader är oftast lättast att passa in i ett schema . Börja vid 15 och ökar din tid varannan dag . Skriv ner i en dagbok faktorer som bidrar till din stress , mål och saker som ger dig glädje . Umgås med vänner . Mayo Clinic rekommenderar skratt som ett sätt att lindra spänningar och minska fysiska symptom på stress . Titta på en favoritfilm eller besöka en komedi klubb för att förbättra din sexuella hälsa .

Tillägg

Äta väl avrundad måltider är ett sätt att inte bara öka den totala hälsa , men också att förbättra symtom på erektil dysfunktion. Enligt National Institute of Diabetes and Digestive -och njursjukdomar , män med diabetes är tre gånger mer benägna att uppleva erektil dysfunktion. Genom att gå ner i vikt och sänka ditt kolesterol nivå kan du stöd din sexuella prestation . Vissa kosttillskott kan hjälpa till med ED . L-arginin finns i antingen kosttillskott eller mat . Denna aminosyra ökar kroppens produktion av kväveoxid , som vidgar blodkärlen i penis och orsakar en erektion. En studie publicerad 1999 av BJU International visade att män med kardiovaskulär sjukdom visade förbättring för att minska erektil dysfunktion genom att ta stora doser av L-arginin . Dietary l-arginin finns i nötter, choklad , kokos , frön , linser , råris , baljväxter och fullkornsvete . Ginkgo biloba är ett annat tillägg som vidgar blodkärlen , förbättrar cirkulationen och förbättrar humöret . Fråga din läkare innan du tar något av dessa tillskott med medicinering .

Akupunktur

University of Virginia säger akupunktur har funnits i 2500 år . Många i den holistiska området tror att stress , cirkulationsproblem och erektil dysfunktion kan förbättras genom akupunktur . Små nålar platser i särskilda punkter i kroppen , beroende på symtomen av patienten . Baserat på bevis för att det har hjälpt patienter i århundraden , många människor använder den har ett sätt att förbättra erektil dysfunktion. Hitta en akupunktör nära dig genom att följa länken i Resources .

Previous:nothing Next:nordette preventivmedel biverkningar

Relaterade artiklar


 • hur att mata ditt barn tillräckligt med vitamin E
 • hur förklarar man en kateter till ett barn
 • Mirena ius vs paraguard koppar spiral
 • hur du kontrollerar att ett barn är ordentligt vaccinerade för förskolan
 • hur man kan ge räddning andas för ett barn
 • hur man hittar stöd för ett autistiskt barn
 • Hur vet näringsmässiga kraven för ditt barn
 • nordette preventivmedel biverkningar
 • hur att mata ditt barn tillräckligt med vitamin B
 • hur du kontrollerar att ett barn är ordentligt vaccinerade för grundskolan
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com