Hur man köper orto EVRA-plåstret i Mexiko

Inlagd av: Camilla Näslund uppdaterad: 2014-06-11
Orto Evra är ett recept p-plåster du ansöka om att din kropp en gång i veckan . Orto EVRA finns i Mexiko med ett recept . Om du aldrig har gått till ett apotek i Mexiko , oroa dig inte-de är precis som alla andra apotek . De kommer att tala engelska och accepterar amerikanska pengar . Droger som orto EVRA anses märkesdroger i USA och kan bli mycket dyrt . Du kan få samma kvalitet recept i Mexiko till en bråkdel av priset

Du behöver : .
recept
Passport.
Gäller I.
D.
.
Pengar .

Köpa orto EVRA i Mexiko


1 .
Schemalägga en årlig gynekologisk tentamen och be din läkare att förskriva Ortho EVRA . Gör en kopia av receptet så att du har en kopia för apotekaren i Mexiko . Har den ursprungliga med dig om amerikanska tullen frågar efter ett recept när du kommer tillbaka från Mexiko . USA tullbestämmelser är inte så stränga om icke-kontrollerad eller icke-misshandlade läkemedel såsom Ortho EVRA . Om de gjorde be att få se ett giltigt recept och du inte har en , kunde de hindra dig från att väcka din medicin tillbaka i U. S.
2 .
Välj vilket stora gränsstad du vill gå till , och hitta den på en karta . Park på den amerikanska sidan av gränsen och gå över . Det finns ingen anledning att ta bilen och riskera att den blir stulen , brutit sig in , eller är inblandade i en trafikolycka . När du passerar gränskontrollen till fots , kommer du att se många apotek på gångavstånd.
3 .
Leta efter ett apotek . De kommer att vara lätta att upptäcka och du kommer att se många av dem . Du behöver en andra klassens apotek , på spanska , " Segunda Clase . " I Mexiko kan läkemedel såsom preventivmedel bara fyllas på en andra klassens apotek . Om du inte ser en klass referens publiceras på apoteket skylt , gå in och be .
4 .

Skriv ner namnet på den medicin du vill ha : . orto EVRA 6,00 mg norelgestromin (NGMN ) och 0,75 mg etinylestradiol (EE ) Eftersom de flesta handskrivna recept är oläsliga , ger du gör en kopia av det skriftliga recept till apoteket . Använd din anteckning för att jämföra med Ortho EVRA paketet . orto EVRA patchar komma tre till en låda . Läs och kontrollera orto EVRA paketet innan du betalar och lämnar apoteket .
5 .
Deklarera allt du köpt i Mexiko . Om tullfrågor din medicin har du ditt handskrivna recept från din läkare . Du behöver ett giltigt pass för att komma tillbaka till US Customs linjerna på vägen tillbaka kommer att bli snabbare och kortare till fots-en annan fördel med att gå

tips och varningar


 • Se till att kontrollera utgångsdatum på den medicin du köper . Se till att fläckar är förseglade innan du köper , och köper inte patchar som inte är märkta , eller säljs styckvis . Butiker nära tidigt i Mexiko på söndagar , det är bättre att gå måndag till lördag . Du kan också köpa orto EVRA online från mexikanska apotek .
 • inte gå och handla i Mexiko på natten . Inte gå och handla i Mexiko ensam . Mexikanska apotek är mycket mer upptagen under vintern .


 • Previous:nothing Next:med preventivmedel när du är gravid

  Relaterade artiklar


 • som p-piller kan orsaka bröstförstoring ?
 • hem botemedel mot erektil disfunction
 • hur att mata ditt barn tillräckligt med protein
 • hur man kan ge räddning andas för ett barn
 • humant papillomvirus diagnos
 • hur man kan övervaka ett barns feber
 • STD & sti symtom
 • alternativa behandlingar för erektil dysfunktion
 • Kan man bli gravid med pre - cum ?
 • orto EVRA : s biverkningar jämfört med andra p-piller
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com