Kan man bli gravid med pre - cum ?

Inlagd av: P-O Lennartsson uppdaterad: 2014-06-03
Vissa par tror att det inte är möjligt att bli gravid om mannen inte har en orgasm inne i kvinnan . De tror att utlösning inne i slidan behövs för att för att befrukta kvinnans ägg . Även om det inte minskar risken för graviditet , enligt Lee Ann Hamilton , MA , och Melissa McGee , Ph. D. , som är hälsa lärare vid University of Arizona Campus Health Center , finns det fortfarande en chans att spermier från pre-ejakulationsvätskan kommer att ta sig till obefruktat ägg .

Du behöver :
Prescription
. Passport.
Gäller I.
D.
.
Pengar .

Vad är pre-cum ?

" Pre-cum " eller pre-ejakulationsvätskan är vätska som utsöndrar från penis före utlösning , vanligen under upphetsning . Enligt Aleksander Tjudnovskij och Craig S. Niederberger från andrologi divisionen vid University of Illinois , syftet med denna vätska är att rensa ut i urinröret så det är säkert för spermier att göra sin väg genom din penis i det vaginala kanalen eftersom urin kan faktiskt döda några spermier .

Sperm Fakta

Spermier kan leva i det vaginala kanalen eller någonstans fuktiga och varma i tre till fem dagar efter utlösning ( eller pre-utlösning ) , enligt enligt Hamilton och McGee från University of Arizona . Enligt American Association Graviditet , cirka 300 miljoner spermier lever i varje utlösning .

uttagsmetod

Pre-ejakulationsvätskan är ett viktigt begrepp när man tänker på att använda tillbakadragandet metod för födelsekontroll . Tillbakadragandet metoden är när hanen har samlag med en kvinnlig , men innan utlösning , drar han sin penis ur slidan , för att inte ejakulera inuti honan . Detta tros avsevärt minska risken för graviditet . Men enligt Hamilton och McGee , denna metod är bara 81 procent effektivare.

Detta kan vara fallet på grund av möjligheten för före ejakulationsvätskan att hålla spermier . Om penis är någonstans i närheten av slidan under utlösning eller före utlösning , det finns en chans för graviditet .

Proper preventivmetoder

Det finns några preventivmetoder som är mer benägna att förhindra graviditet än återkallande metoden . P-piller och kondomer båda har en större andel av graviditeten förebyggande , och det är värt att titta in i dem för att se vad som är rätt för din situation .

Graviditet

Om du tror att du är gravid , gå till din läkare . Du kan ha symtom på graviditet , men dessa symtom kan vara tecken på andra saker än graviditet , men bara en läkare kan säga säkert . Graviditetstester är något exakt , men vissa faktorer kan bidra till ett falskt negativa eller falskt positiva resultat .

Previous:nothing Next:korrekt genitala hygien

Relaterade artiklar


 • hur att mata ditt barn tillräckligt med kalcium
 • hur man kan ge räddning andas för ett barn
 • hur att mata ditt barn tillräckligt med vitamin E
 • hur man utför hjärt-lungräddning på barn
 • korrekt genitala hygien
 • hur att mata ditt barn tillräckligt med järn
 • hur man kan kontrollera barnets hår för löss
 • sildenafil behandling
 • hur du kontrollerar att ett barn är ordentligt vaccinerade i hans eller hennes andra år
 • hur man hittar stöd för ett autistiskt barn
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com