biverkningar av bicillin

Inlagd av: Magnus Ekblad uppdaterad: 2014-06-10
Bicillin är en typ av penicillin antibiotikum som används för att bekämpa bakterieinfektioner i kroppen . I det förflutna har denna medicin använts för att behandla sådana sjukdomar som STREP och Staph infektioner , hjärnhinneinflammation , difteri , syfilis och gonorré . Som med andra läkemedel av denna typ finns det vissa biverkningar som uppstår som ett resultat av att använda drogen

vanliga biverkningar

Vanliga biverkningar är illamående, kräkningar , ringningar i öronen , dimsyn , yrsel , huvudvärk, hudutslag , hudförändringar , svullnad och dåsighet . Även om dessa är de vanligaste biverkningarna i samband med användning av drogen , men de påverkar inte ett stort antal användare .

Allvarliga biverkningar

Tyvärr finns det också ett antal allvarliga biverkningar som kan komma som en Resultatet av att använda Bicillin . Några av dessa biverkningar är huvudvärk, feber , halsont , svåra blåsor , hudutslag med svår brännande eller domningar , svullna körtlar , ledvärk , svår diarré , långsam hjärtfrekvens , långsam puls, synproblem , okontrollerade rörelser muskel , hallucinationer , lätt blåmärken eller blödning och kissar mindre än vanligt.

Viktig säkerhetsinformation

Använd inte detta läkemedel om du är allergisk mot penicillin , och kontakta din läkare om du har haft en allergisk reaktion mot någon annan typ av antibiotika . Också , berätta för din läkare om du har haft något av följande sjukdomar : leversjukdom , njursjukdom och hjärtsjukdomar. Detta läkemedel är FDA graviditet kategori B och kommer inte att skada fostret .

Användning

Bicillin administreras genom injektion form och bör tillämpas direkt i en muskel . Försök inte det här hemma , alltid låta en läkare eller sjuksköterska för att administrera skott . Det är mycket viktigt att aldrig injicera Bicillin direkt i ett blodkärl eftersom det kan orsaka livshotande komplikationer . Dina symtom kan förbättras avsevärt innan cykeln av medicin är klar , men det är viktigt att du fyller i alla nödvändiga doser för fullständig behandling

Varning

Om en överdos misstänks , kontakta din lokala GIFTINFORMATIONSCENTRAL och huvudet direkt . till din lokala akuten .

Bicillin är ett receptbelagt läkemedel som bör ges av läkare eller sjuksköterska bara och ska aldrig användas för fritidsändamål.

Previous:nothing Next:klimakteriet klimakteriet

Relaterade artiklar


 • Hur många gånger kan du ta plan B ?
 • hur man utför hjärt-lungräddning på barn
 • biverkningar av ovcon
 • cystit blåskatarr
 • orto EVRA : s biverkningar jämfört med andra p-piller
 • hur man kan kontrollera barnets hår för löss
 • hur du kontrollerar att ett barn är ordentligt vaccinerade i högstadiet
 • som p-piller kan orsaka bröstförstoring ?
 • övningar och gratis tips för att öka din penis storlek
 • hur man kan övervaka ett barns feber
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com