humana reproduktiva systemet tutorial

Inlagd av: Stefan Svensson uppdaterad: 2014-06-03
Den mänskliga reproduktiva systemet är den del av den interna makeup av en man och kvinna som gör fortplantning . Män och kvinnor båda har en reproduktiva systemet , men till skillnad från icke-differentierade interna system såsom nervsystemet , andningsorganen och matsmältningssystemet , det reproduktiva systemet för en kvinna är mycket annorlunda jämfört med manliga reproduktiva systemet

mannens reproduktiva system

mannens könsorgan är penis , som ligger i mittsektionen av kroppen mellan benen . Det är ett externt organ . Nedanför penis hänga en mans testiklar , som producerar och lagrar spermier . Det är först när en mans penis får utlösning sperma i kvinnans vagina att möjligheten för fortplantning .

kvinnliga reproduktiva systemet

Den kvinnliga könsorgan finns internt . Vaginan är en liten öppning som gör att penisen att komma in i kvinnan så att en man kan befrukta henne ägg . Också beläget mellan benen , är slidan längst ner av en kvinnas torso .
Den kvinnliga reproduktiva systemet är mer komplicerat än en mans , för den innehåller livmodern för ett växande foster . En kvinnas bröst är också en viktig del av hennes reproduktiva systemet , eftersom de utvecklar mjölk för hennes barn .
Precis som en mans penis är inne i en vagina att ejakulera sperma , så även ett barn normalt föddes ur en kvinnans vagina .

Reproduktion Tutorial

Processen människans fortplantning kräver vanligtvis engagemang från heterosexuella samlag . Innan en man kan befrukta en kvinna genom ejakulera sperma i hennes vagina , måste hans penis bli först upprätt . En kvinna kan stimulera en mans penis genom fysisk kontakt med den , antingen med händerna eller munnen . En man blir också stimuleras genom att röra vid en kvinnas bröst , skinkor och vagina . En kvinnas slida måste också vara beredd på samlag genom att tillåta tillräckligt med tid att bli naturligt smörjas ( om inga syntetiska lubes används) . En man kan antingen använda sin hand eller mun för att stimulera klitoris och väcka en kvinna . Kyssar och fysisk omfamning kommer också att väcka sexuell upphetsning .
När båda parter är upphetsad ( penis upprätt och vagina fuktig ) , penis måste tränga in i slidan . Som penis rytmiskt stötar i och ut ur slidan , kommer det att påskynda en process mot klimax . Höjdpunkten kommer för en man när han är utlösning . Om han håller penis inne i slidan under utlösning ( och så länge som inga preventivmedel har använts ) , det finns en mycket god chans att befruktningen ägt rum .
Ur befruktningen , en normal graviditet kommer pågå i nio månader tills kvinnan föder .

Previous:nothing Next:Kan man bli gravid med pre - cum ?

Relaterade artiklar


 • hur att mata ditt barn tillräckligt med protein
 • hur förklarar man en kateter till ett barn
 • Hur vet man att ringa läkaren om ditt barn eller barn är sjukt
 • hur att mata ditt barn tillräckligt med kalcium
 • övningar och gratis tips för att öka din penis storlek
 • hur man gör färska barnmat på vintern
 • hur att mata ditt barn tillräckligt med vitamin A
 • sätt att identifiera och behandla ett barns öroninflammation
 • som p-piller kan orsaka bröstförstoring ?
 • hur att mata ditt barn tillräckligt med järn
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com