hur man kan övervinna erektil dysfunktion

Inlagd av: Ulf Friberg uppdaterad: 2014-06-24
Män som lider av erektil dysfunktion vill lösa problemet på enklast möjliga sätt , men resultaten för de olika metoderna varierar . Det är viktigt att börja med naturliga metoder innan de köper dyr medicin av något slag . Det är också viktigt att se en läkare som kan hjälpa dig att hitta orsaken . Till exempel kan problemet bero från åldrande , depression , stress eller från att ta andra läkemedel . Även innan en läkare är det viktigt att ta reda på alla möjliga biverkningar från någon medicin som du tar som kan orsaka erektionsproblem .
1
Försök leva ett hälsosammare livsstil om du är ganska inaktiv . Prova att springa, lyfta vikter eller sträcker sig minst 30 minuter varje dag . Dessutom dricker åtta till tio glas vatten om dagen och konsumerar en hälsosam diet. Motion är nödvändig för korrekt blodcirkulation . Om du fortfarande har erektil dysfunktion efter två veckors motionerar mer , fortsätt till steg 2 .
2 .
Ta en zink tillsats av 10 till 20 mg. en gång om dagen . Zinkbrist är vanligt bland män som lider av erektil dysfunktion ( se referenser ) . Vänta minst en vecka för att se om någon förändring sker .
3 .
Gå in rådgivning om du tror att orsaken till din erektil dysfunktion är psykologiskt . Rådgivning om typiskt gjord för par att få mer information om det sexuella förhållandet och underliggande stress . Föreslagna terapeutiska råd som kan uppstå från rådgivning sessioner innefattar ledighet att åka på en romantisk resa eller enkla mentala övningar för att hjälpa till att stoppa erektil dysfunktion .
4 .
Se en läkare om det har varit en månad eller mer och du fortfarande upplever symptom av erektil dysfunktion. Överväg hormonell behandling-som består av hormon injektion av din läkare-om en brist finns
5
ta medicin som läkaren har ordinerat som en sista utväg . . Den vanligaste och mest framgångsrika piller för erektil dysfunktion är sildenafil citrate , mer känd som Viagra . Detta piller förbättrar den nödvändiga blodtillförseln till penis för att stoppa erektil dysfunktion.


Previous:nothing Next:ägglossning som det påverkar familjeplanering

Relaterade artiklar


 • Hur vet jag när jag har ägglossning ?
 • Valacyclovir biverkningar
 • biverkningar av bicillin
 • hur man ska behandla ett barn som inte kan behålla maten
 • hur man gör färska barnmat i sommar
 • hur att mata ditt barn tillräckligt med protein
 • mat för att öka spermieproduktionen
 • hur man kan kontrollera barnets hår för löss
 • Yasmin vs Yaz preventivmedel
 • Kan man bli gravid med oregelbunden mens ?
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com