naturliga sätt att öka libido

Inlagd av: P-O Lennartsson uppdaterad: 2014-06-19
Det finns många hygienkrav som kan sänka libido , inklusive trötthet , psykisk eller fysisk sjukdom , erektil dysfunktion hos män och klimakteriet hos kvinnor . Bara för att din sexlust är nere men inte innebär att det är borta helt . Om du vill få din sexlust tillbaka utan droger , finns det flera naturliga sätt att rev din sexlust

Hälsa Living

Mycket av att hålla libido frisk är att hålla kroppen frisk . Ta väl hand om dig själv genom kost , motion och tillräcklig vila kan hålla allt fungerar , inklusive de kemikalier i hjärnan som är ansvariga för en hälsosam sexlusten . Att stanna på din högsta hälsa är det viktigt att utveckla en rutin att äta hälsosamt , med mycket färsk frukt och grönsaker , regelbunden motion , minst 30 minuter tre gånger i veckan , och få tillräckligt med vila . Det totala beloppet för välbehövlig vila varierar beroende på person, men åtta timmar är det optimala sovande tid per natt . Du kommer att veta om du får tillräckligt med vila om du får upp pigg på morgonen istället för att känna groggy .

Mat

Om du har tränat ett hälsosamt liv och ändå ha en trög libido , kanske du kan öka din sexlust genom att tillsätta några afrodisiakisk livsmedel till din diet . Dessa livsmedel tros positivt påverka libido genom att ändra kemin i hjärnan , tillsammans med blodflödet och orken i kroppen , som alla kan bidra till att öka libido .

Ostron innehåller mycket zink , vilket kan hjälpa kroppen bibehålla eller höja testosteronnivåerna , och även innehåller jod och aminosyror , vilket ökar andning och uthållighet . Detta är tre viktiga faktorer för en generell ökning av libido .

Färsk frukt och grönsaker ökar blodflödet i kroppen , vilket ökar produktionen av könshormoner i kroppen , för att därigenom sexuell upphetsning. Några av de bästa frukt och grönsaker för att öka libido är morötter , sparris , rädisor , sojabönor , ruccola , ananas , äpplen , hallon och jordgubbar .

Choklad , speciellt mörk choklad, som innehåller en större andel av kakao , frigör dopamin och hjälper till att producera serotonin , som båda lyfter känslor av välbehag .

Andra livsmedel kända för att öka libido omfatta fikon , varm paprika och honung .

Previous:nothing Next:p-piller faq

Relaterade artiklar


 • infertilitetsbehandling droger
 • Yasmin vs Yaz preventivmedel
 • kan jag bli gravid utan ägglossning ?
 • stänkblödning efter preventivmedel
 • icke hormonella preventivmetoder
 • hur man kan övervaka ett barns feber
 • Vad kan stoppa din mens ?
 • hur man hittar stöd för ett autistiskt barn
 • hur man ska behandla ett barns diarré
 • hur man gör färska barnmat på vintern
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com