Hur är spermierna kan ta sig till ägget ?

Inlagd av: Magnus Ekblad uppdaterad: 2014-07-26

Sperm Anatomy

anatomi en spermie är nästan identisk i de flesta däggdjur . Spermierna består vanligtvis av ett huvud, där kärnan lagras , halsen , mitt stycke, som innehåller mitokondrier , och svansen , som används för förflyttningar inom en vattenbaserad lösning . Inuti kärnan , är kromatinet fibrer som ansvarar för skapandet kromosomer lagras . Den stora transportsätt för spermier är svansen , som även kallas flageller . Hos människan och de flesta däggdjur , spermierna har en svans , alltså klassificera dem som uniflaggelates . Spermier matas ut av processen för utlösning , där män tar ut spermier och vätska från penis . Femtio till 100 miljoner spermier finns i en ml ejakulerar . Den genomsnittliga mänskliga manliga producerar 2 till 5 ml av ejakulat vid sexuell klimax .

Fertilitet

Organismer som skapar spermier producerar spermier i sädesvätskan , som i volym , innehåller en stor mängd vätska i vilken spermierna simma . Honorna producerar ett ägg , eller ägg i sina äggstockar . Under ägglossning är ägget förs till slutet av äggledaren för befruktningen . Den vätska och spermier ut av hane i klimax av samlaget in i slidan av den kvinnliga . Kraften i utlösningen stöd i att få sperma i läge inom honans kropp . När förhållandena är de rätta , och honan har ägglossning , är hennes livmoderhalsen öppen och ett ägg ( eller ägg ) presenteras för befruktning av sperma . Den ejakulerar vätska stöd i att transportera sperma över avstånd av livmodern till ägget.

spermie Journey

spermierna rör sig inom organ både det manliga och det kvinnliga i ejakulatet vätska genom surrning svansen och simma genom sädesvätska som produceras av hanen. Den kvinnliga vaginala kanalen hjälpmedel även i befruktning av ägget genom att vara fuktig , skapa en miljö där spermierna kan röra sig fritt . När honan inte har ägglossning , kan de reproduktiva organen vara sämre för spermier , vilket orsakar död spermier innan den når äggledarna . Under processen att befruktning , många av de spermier dör . Den starkaste överlever att fortsätta simma mot ägget . Under tre dagar , från en grupp av spermier nära livmoderhalsen , sperman fortsätter att göra resan över livmodern för att försöka befruktning .

Graviditet

Efter att spermien har flyttat över livmodern till äggledarna via sädesvätskan , tränger den cellväggen av ägget . Vid denna punkt, smält celler skapa ett embryo , som kommer att implantatet i slemhinnan i livmodern kallas endometrium . När implantation sker , har den kvinnliga börjat graviditeten .

Previous:nothing Next:livsmedel för att öka bröst

Relaterade artiklar


 • HPV -vaccin lagar
 • Yohimbe HCl faror
 • tips för att öka spermier
 • fertilitetspreparat fakta
 • Vad kan stoppa din mens ?
 • hur du skyddar ditt barns hud i utomhussporter
 • preventivmedel förmåner
 • Fakta om p-piller
 • kan jag bli gravid utan ägglossning ?
 • hur du ökar testosteron och hårväxt i ansiktet
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com