Hur säkra är vibrerande ringar ?

Inlagd av: Jonathan Nyberg uppdaterad: 2014-07-24
Vibrerande ringar är en sexuell leksak användas samtidigt , av båda parter , för att berika och förbättra älskog sessioner . Den darrande effekterna av vibrerande ringar , när den placeras mannens penis , ger en angenäm känsla för båda parter vid penetration . Säkerheten bedöms i produktionen av den vibrerande ringar , som med andra typer av sexleksaker . Ytterligare säkerhet är beroende av korrekt användning av ringarna

Packaging

Packaging i lufttäta är steril plastfilm en liten indikator på säkerheten i vibrerande ringar. Om förpackningen har rivits , skära eller punkteras och ringen exponerade ska ringen återlämnas för säkerheten . När allt , vill du inte ta en chans att hålla sig något på dig eller inom dig som var utsatt för bakterier .

Rengöring och förvaring

Rätt rengöring av vibrerande ring efter varje användning kommer att förhindra tillväxt av bakterier på ringen och ge mer säkerhet till partner . De flesta ringar kommer att komma med anvisningar om rengöring underhåll , vissa ringar kan undervattensläge , medan andra bör torkas rena med en fuktig trasa . Efter rengöring riktningar hindrar användare från att rycka upp sina vibrerande ringar. Efter rengöring bör vibrerande ringar ordentligt lagras tills användas igen . Förvara inte ringarna där de utsätts för damm , hår från husdjur eller andra bakterier . Många ringar kommer med sina egna fodral , men andra ringar är disponibel efter en användning.

Batteri Täckning

För att förhindra chock för endera partnern , de batterier som driva vibrerande ringar är helt inneslutna innanför silikon skal . Återanvändbara ringar kan knytas till en tråd för att skydda batteriet och elektroniska delar av ringen motor från att utsättas för vätskor under rengöring och samlag .

Elasticitet

De vanligaste ofarliga för vibrerande ringar innebär elasticiteten i ring runt penis . Eftersom ringarna är en storlek passar alla, många partners bekymrade över omkrets av penis i förhållande till storleken på ringen . Vibrerande ring Användare uppmanas att sluta använda om ringen känns för hårt eller obekväm . Ringarna ska sträcka som passar nästan alla erigerad penis sadelgjordar , några ringar finns för större män

Missuppfattningar

Vibrerande ringar är inte en metod för barnbegränsning . detta är en vanlig missuppfattning . Vibrerande ringar kan användas med eller utan kondom . Använda med kondom är säkrare än att använda utan om du undviker graviditet och sexuellt överförbara sjukdomar. Vibrerande ringar gör inte kondomer mindre säkra och effektiva .

Previous:nothing Next:biverkningar för morgonen efter piller

Relaterade artiklar


 • korrekt genitala hygien
 • orto EVRA : s biverkningar jämfört med andra p-piller
 • hur man ska behandla ett barn som inte kan behålla maten
 • herpes och infektioner i urinblåsan
 • risker för vasektomi
 • artificiell insemination faq
 • naturligt sätt att förbättra kvinnans fertilitet
 • kostnadsfri hjälp för tidig utlösning
 • statistik om preventivmedel effektivitet
 • hjälpmedel tidiga tecken
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com