Kama Sutra tutorial

Inlagd av: P-O Lennartsson uppdaterad: 2014-07-18
I 21: a århundradet är Kama Sutra ett känt namn , som beskriver texten i en 1. 600 år gammal bok som ursprungligen togs fram i Indien av en man vid namn Vatsyayana . I själva verket fortsätter denna text , som är mor till alla kön manualer , vara av intresse för många par som söker tillfredsställande sexliv . Kama Sutra föreslår att sexuell njutning kräver att alla aspekter av en människas liv att vara i harmoni . En sådan metod handlar om mycket mer än samlag , inklusive behovet av att sätta stämningen och engagera sig i muntlig och taktila njutningar .

att komma i stämning

Några förutsättningar för bra sex omfatta god personlig hygien , en tilltalande miljö och en positiv , lekfull och tillgiven attityd mot din partner . Ömsesidigt grooming-dusch eller rakning tillsammans-kan väcka , vilket experiment med vissa dofter . Det är idealiskt för att ställa en romantisk stämning med hjälp av dämpad belysning eller ljus och musik i bakgrunden . En lätt måltid i förväg kan vara en mycket sensuell upplevelse . Samvaro bör sorglös , en flykt från bördorna av vardagen . Konversation som stimulerar sinnet kommer att stimulera kroppen . Kama Sutra betonar sexuell frigörelse inom ramen för ett respektfullt partnerskap mellan män och kvinnor .

Kissing och röra

Enligt Kama Sutra , en kyss är inte bara en kyss . I texten , omfamnar och kysser förtecknas i en ordning av ökande erotik , och de används för att förmedla avsikter och önskningar . Omfamnar inkluderar Kontakt Embrace , Piercing Embrace , gnugga Embrace , klämma Embrace , och det mest intima , omfamningen av Jaghana . Kisses inkludera den nominella Kiss , Throbbing Kiss , Touching Kiss , Bent Kiss och Reverse Kiss . Sådana kyssar och omfamnar varierar i positionering och intensitet och beskrivs i detalj i boken . Olika kyssar används för olika situationer . När det gäller beröring , alla zoner , från hårbotten till tårna , är erogena zoner . Massage uppmuntras , liksom fullt utnyttjande av händer och munnar att ge njutning . Under hela Kama Sutra , det finns många referenser och instruktioner för cunnilingus och fellatio tekniker och positioner .

samlag

Positionerna för Kama Sutra är för dem som är intresserade av mycket mer än missionär stil kön . Kama Sutra innehåller detaljerade beskrivningar av exakt vad män och kvinnor bör göra i olika befattningar med antingen man eller kvinna på toppen eller de parter som jämlikar . Par kan studera boken att lära sig allt de behöver göra som gör dem känna sig bekväm och avslappnad i dessa olika positioner . I 500-sidiga bok , det finns egentligen bara ett kapitel om samlag positioner . Även om det är viktigt att lära sig de tekniker och ställningar för verklig sexuell lycka , är det budskap som den allmänna erfarenheter och kreativitet paret har ännu mer att göra med ett liv av sexuell njutning .

Previous:nothing Next:aviane biverkningar

Relaterade artiklar


 • vad är en Nuva ring ?
 • hur kan herpes sändas ?
 • Hur tuggtobak effekt manlig infertilitet ?
 • hur man utför hjärt-lungräddning på barn
 • genitala vårtor komplikationer
 • kvinnliga STD symtom
 • födelsekontroll kalender metod
 • som p-piller kan orsaka bröstförstoring ?
 • farorna med p-piller
 • hur att mata ditt barn tillräckligt med protein
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com