Yohimbe HCl faror

Inlagd av: Jan-Olof Stoor uppdaterad: 2014-07-21
Yohimbe HCL är en medicin som används för att öka blodflödet till penis samtidigt inte att blodet kan flöda ur det . Detta läkemedel har använts i behandling av vissa typer av maktlöshet hos män . Som med de flesta blodflödet mediciner , det finns en rad biverkningar förknippade med användning av Yohimbe HCL

vanliga biverkningar

Vanliga biverkningar associerade med användning av Yohimbe HCL inkluderar yrsel , oro , nervositet , irritabilitet , darrningar , huvudvärk och rodnad i huden . Även dessa är de vanligaste biverkningarna , påverkar de endast ett litet antal användare .

Allvarliga biverkningar

Det finns också finns också ett antal allvarliga biverkningar som har förknippats med hjälp av Yohimbe HCL . Några av dessa inkluderar nedläggning av svalg, andningssvårigheter , svullnad av läppar och tunga , en snabb eller oregelbunden hjärtrytm , förvirring och ovanligt beteende . Dessa biverkningar är sällsynta och inte drabbar ett stort antal användare

Viktig säkerhetsinformation

Innan du börjar använda Yohimbe HCL , berätta för din läkare om något av följande gälla: . njursjukdom , magsår , eller om du lider av depression , som behandlas för ett psykiatriskt tillstånd eller har någon typ av hjärtsjukdom . Om något av ovanstående gäller , kanske du inte kunna ta Yohimbe HCL eller kan ha att ta drogen i en minskad dos .

Användning

Följ alltid läkarens order att använda Yohimbe HCL och aldrig ta medicinen utöver doseringsanvisningarna på etiketten. Var noga med att ta varje dos med ett helt glas vatten. De läkemedel tas vanligen tre gånger per dag och kan tas med eller utan mat . Förvara denna medicin i rumstemperatur och på avstånd från fukt .

Varning

Om du upplever några biverkningar , kontakta din läkare omedelbart för ett justerat behandlingsmetod .

Om en överdos misstänks , kontakta din lokala GIFTINFORMATIONSCENTRAL och chef direkt till närmaste akutmottagning .

Yohimbe HCL är avsedd för ökat blodflöde till penis endast och bör aldrig kan tas för något annat medicinskt tillstånd inte specifikt ordinerats av din läkare .

Previous:nothing Next:Premarin problem

Relaterade artiklar


 • Vad kan stoppa din mens ?
 • orto EVRA : s biverkningar jämfört med andra p-piller
 • biverkningar av chlomid
 • Hur stor är chansen att bli gravid efter en vasektomi ?
 • preventivmedel myter
 • livsmedel som behandlar impotens
 • delar av reproduktionssystemet
 • mat för att öka spermieproduktionen
 • hur att mata ditt barn tillräckligt med vitamin A
 • Kan man bli gravid med pre - cum ?
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com