alternativ växtbaserade läkemedel för erektil dysfunktion

Inlagd av: Jonathan Nyberg uppdaterad: 2014-07-09
Erektil dysfunktion örter har en medicinsk behandling som används i tusentals år i kinesiska och afrikanska medicin . Ett utmärkt alternativ till moderna läkemedel som Viagra och Levitra , växtbaserade läkemedel erbjuda en bieffekt utan medel för att uppnå effektiv , bestående resultat som nu bevisats med hjälp av moderna testmetoder

DHEA

DHEA , eller dehydroepiandrosteron , är ett protein som kroppen använder när du gör könshormoner , enligt Mayo Clinic . Detta protein har visat sig vara särskilt effektiva i de män som har låg testosteron . En studie genomfördes 1994 av universitetet i Wien upptäckte att muntliga DHEA behandlingar är effektiva på att producera en full erektion utan någon negativ inverkan på försökspersonen " nivåer av PSA , prolaktin , testosteron , den genomsnittliga prostatavolymen och medelvärdet postvoid residualurin " ( biopsychiatry. com ) .

Ginkgo

Ginkgo har bevisats i flera studier för att förbättra blod i hela kroppen . I en studie som publicerades i " British Journal of Pharmacology , " " var 60 patienter med erektil dysfunktion ges 60 mg ginkgo per dag . " De slutliga resultaten visade att hälften av patienterna återfått styrka , och en fjärdedel visade förbättrade arteriella blodflödet efter sex månader av tillskott . Endast 5 procent av patienterna visade ingen förbättring alls . Ginkgo rekommenderas inte för dem med blodkoagulationen frågor eller de på blodförtunnande läkemedel såsom acetylsalicylsyra , eftersom det har varit känt för att vara en naturlig blod tunnare .

L- arginin

L-Arginin är en naturligt förekommande aminosyra . En studie publicerad i Journal of kön och äktenskapet terapi konstaterade att " 80 procent av männen ( av 40 , ålder grupp 25 till 45) med erektil dysfunktion som behandlades med L-arginin ( dosering : 1 . 7 g /dag ) och Pycnogenol , ett utdrag ur franska sjöfartsmyndigheterna tallbark ( Pinus pinaster ) , ( dosering . återvunnits 80 mg /dag ) från deras erektil dysfunktion efter en månads behandling " Pycnogenol är en antioxidant som när de används ökar kroppens förmåga att absorbera L-arginin . När de två kombineras , de har visat sig vara otroligt effektiv vid behandling av erektil dysfunktion .

Hälsosam Livsstil

Tillsammans med växtbaserade kompletterar , det mest effektiva sättet att korrigera erektil dysfunktion är genom att leva en hälsosam livsstil. Äta en fettsnål kost , undvika koffein och undvika rökning är alla utmärkta behandlingar av erektil dysfunktion. Enligt Mark H. Cline , Ph. D. , en psykolog och forskare vid Male Health Center i Dallas , " Koffein frigör adrenalin i kroppen , och en av de saker som adrenalin gör är avstängd arteriell flöde till penis . " Likaså poäng Sheldon Burman , VD , grundare och chef för manlig sexuell dysfunktion Institute i Chicago ut , "Att sluta är en av de viktigaste saker du kan göra för att undvika tidig debut av impotens eller bidra till att vända den . Rökning är skadligt , eftersom det hämmar cirkulationen och blodtillförseln och bidrar till åderförkalkning , och om mindre blod når penisen , det är svårare att få erektion . "

Previous:nothing Next:effekterna av dagen- efter-piller

Relaterade artiklar


 • alternativ växtbaserade läkemedel för erektil dysfunktion
 • hur att mata ditt barn tillräckligt med vitamin E
 • om symtomen på trichomoniasis hos kvinnor
 • hem botemedel mot erektil disfunction
 • HPV -vaccin lagar
 • med preventivmedel när du är gravid
 • övningar och gratis tips för att öka din penis storlek
 • statistik om preventivmedel effektivitet
 • Mirena ius vs paraguard koppar spiral
 • humant papillomvirus diagnos
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com