effekter av Catuaba

Inlagd av: P-O Lennartsson uppdaterad: 2014-07-22
Amazonas regnskog anses allmänt vara den största växtbaserade apotek på jorden . Catuaba är en bark från ett träd i Amazonas som nu flitigt tippad som en kraftig energi ört med sex som förbättrar kvaliteter . Catuaba dock verkar vara en vanlig beteckning på flera träd som används traditionellt av Brazillian regnskog kulturer i hopkok tänkt att öka sin energi samt immunitet

Överväganden

Eftersom Catuaba inte riktigt hänvisar till ett speciellt träd utan flera träd som används för liknande ändamål finns en viss förvirring i alternativ hälsa världen om vad Catuaba egentligen är och vad den gör . Det marknadsförs som en naturlig afrodisiak av många tillägg tillverkare , men studier som bekräftar dessa egenskaper är svårt att komma med . Men flera av träden används som Catuaba studerats för medicinska egenskaper med några uppmuntrande resultat .

Inflammation

Den brasilianska trädet Trichilia catigua används som Catuaba att förbättra energieffektiviteten och hälsa genom att regnskog infödingar och har nyligen studerats av Brasilianska forskare . I en artikel publicerad i Pytotherapy Forskning i december 2004 presenterade forskarna sina resultat att Trichilia kunde helt hämma ett enzym som är ansvarig för inflammation , vid höga doser.

Immunitet

En annan regnskogen används av ursprungsbefolkningar i Brasilien som Catuaba är Erythroxylum Catuaba . En studie gjord i Japan och publicerades 1992 i tidskriften In Vivo , testade Erythroxylum utdrag om möss infekterade med dödliga mängder av E. coli och Staphylococcus bakterier samt HIV-virus. De fann att Erythroxylum effektivt extraherar skyddade mössen från bakterieinfektioner och hämmade HIV : s förmåga att nå cellerna.

erektil funktion

Användningen av Catuaba för sexuella förbättring är den i särklass vanligaste användningen i den moderna världen . En brasiliansk studie publicerad i juni 2001 upplagan av Pytotherapy forskning , studerat en formel som kallas Catuama-som är en blandning av flera örter inklusive Trichilia-om en uppmjukning av erektil vävnad hos kaniner . De drog slutsatsen att växtbaserade kombinationen hade en avslappnande effekt på penis vävnad men Trichilia verkade inte vara den mest potenta substansen i formeln .

Varning

Eftersom det ett flertal olika naturliga ämnen som saluförs som Catuaba både online och i hälsokostbutiker , hör varje påstående du om denna produkt får inte vara relevanta för produkten i handen .

Previous:nothing Next:biverkningar av Condyline

Relaterade artiklar


 • ska jag gå från min preventivmedel ?
 • mat för att öka spermieproduktionen
 • alternativa behandlingar för erektil dysfunktion
 • Hur vet jag om jag har genital herpes ?
 • vad man ska förvänta sig för en erektil dysfunktion tentamen
 • spermiedödande medel fakta
 • nordette preventivmedel biverkningar
 • dagen- efter-piller faror
 • Hur vet man att ringa läkaren om ditt barn eller barn är sjukt
 • hur man identifierar om ditt barn har dyslexi
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com