historien om kyskhet bälten

Inlagd av: Camilla Näslund uppdaterad: 2014-07-20
Enligt legenden har kyskhet bälten använts av män sedan tiden för korstågen att hålla sina kvinnor kyska medan de var borta i krig . Även historiska bevisen inte stödjer användning av kyskhet bälten under korstågen , har deras rykte som ett 11-tal medeltida enhet fortsatte . Läs vidare för att lära sig om både tidiga och moderna kyskhet bälten , samt deras användning

Använd

Kyskhet bälten är enheter som bärs av kvinnor och män som förbjuder samlag . Dessa enheter har använts i vissa samhällen sedan den 14: e talet , främst på kvinnor , att hålla dem från att ha sex , våldtas eller falla för frestelsen att onanera . Historiskt sett har de flesta kvinnor som bär kyskhet bälten inte gjorde det frivilligt , men tvingas bära dem genom överbeskyddande eller svartsjuka äkta män eller fäder .

Beskrivning and Construction

Tidig kyskhet bältena beskrivs som en upphängd par plåtar täcker könsorganen och anus , fast med en metall bälte runt midjan . Dessa tidiga bälten var vanligen av järn eller andra metaller och var ofta täckta med sammet för att göra dem mer bekväma att bära . Några kyskhet bälten byggdes med en kombination av material , som järn plåtar med läderremmar . Sådana enheter ingår normalt små hål för att möjliggöra för eliminering .

Tidig Kyskhet Bälten

En av de kända första omnämnanden om kyskhet bälten i historien finns i militära ingenjören Konrad Kyeser bok " Bellifortis " 1405. Kyeser gjorde en hänvisning till kvinnorna i Florens bär " hårt järn ridbyxor att nära i fronten . " Kyskhet bälten också upptäcktes av arkeologer i gravarna av unga kvinnor begravdes i Europa den 15: e och 16-talen .

bälten avsedda att förhindra onani

från 1700-talet till det tidiga 1930-talet , Västra läkare betraktas onani som skadligt praktiken . Beskrivs som en försvagande sjukdom , onani ansågs leda till en sådan krämpor som blindhet , håriga handflator , impotens , epilepsi och gonorré . Som ett resultat blev det amerikanska patentverket översvämmad med patentansökningar för enheter som motverkas eller förhindras onani genom att begränsa tillgång till könsorganen . Några sådana enheter utnyttjas även smärtsamma elchocker för att orsaka person att associera smärta med tanken att onani . I mitten av 1930-talet började myter om onani att blekna , och tillverkning av sådan utrustning avbröts .

Moderna Kyskhet Bälten

I modern tid är kyskhet bälten används samförstånd av par som deltar i bondage-disciplin-sadomasochism ( BDSM ) . Finns för både män och kvinnor , modern kyskhet bälten kan variera från köpta bälten av läder eller plast för anpassad beställas bälten metall säkras med hjälp av hänglås . BDSM kyskhet bälten för män kommer i den traditionella runt- midjan stil eller i ett bälte mindre stil som är fastsatt i penis med hjälp av en genital piercing . Moderna kyskhet bälten för både män och kvinnor är utrustade med hål för att möjliggöra eliminering .

Previous:nothing Next:Hur stor är chansen att bli gravid efter en vasektomi ?

Relaterade artiklar


 • hur att mata ditt barn tillräckligt med vitamin A
 • fördelar och nackdelar med vasektomi
 • Hur fungerar det reproduktiva systemet att fungera ?
 • är HPV-vaccination dåligt ?
 • stänkblödning efter preventivmedel
 • symptom på hypogonadism
 • delar av spermie
 • Yasmin vs Yaz preventivmedel
 • tonårsgraviditeter förebyggande program
 • hur lång tid innan du blir gravid efter Depo - Provera ?
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com