naturliga bördighet rättsmedel

Inlagd av: Camilla Näslund uppdaterad: 2014-07-31
Fertilitet är en viktig aspekt av mänsklig psykologi. Många känner ett behov av att skaffa barn . När denna önskan är motarbetas på grund av dysfunktionella kroppsdelar , kan den resulterande sensation vara ganska förödande . Terapier för att hjälpa till rätta fertilitetsproblem omfattar vanliga medicinska behandlingar och naturläkemedel . Naturläkemedel kan användas i samförstånd med mer invasiva protokoll

naturläkemedel

För att en kvinna att bli gravid och bära ett barn till sikt, måste hennes reproduktionsorgan vara fullt fungerande. Örter kan inte öppna blockerade rör , men de kan hjälpa till att reglera menstruationen och öka bördig livmoderhalssekretet . Vitex eller Chasteberry kan du öka progesteron och minska bildandet av cystor . Tillräckligt progesteron är nödvändigt att stödja en graviditet . Cystor kan störa ägglossningen och förstöra äggstocksvävnad . Falska enhörning root kan ha liknande effekter. Ta i tablettform . Män som har liknande hormonella problem bör ta mark koreanska eller kinesiska ginseng en gång om dagen för att öka testosteronnivåerna .

Smörjning

Smörjning är en viktig aspekt av fertilitet . Om kvinnan har smärtsamma samlag, kan detta vara en indikation på ett mer allvarligt problem som endometrios . Konstgjorda medel smörjning kan stöd samlag , minska smärtsamma känslor och hjälpa par vistelse intima . Använda produkter som Astroglide som är speciellt framtagen för att minska friktionen .

Akupunktur

Akupunktur är införandet av tunna nålar i patientens hud . Denna form av behandling har använts i Kina i tusentals år . Enligt en studie som publicerades i maj 2006 frågan om fertilitet och sterilitet av LG Westgaard vid fertilitetsklinik i Trianglen , Hellerup, Danmark , akupunktur förbättrade graviditet hos kvinnor som genomgår förfaranden vitro fertilisering . Leta efter en kinesisk utbildad läkare som är specialiserad på fertilitetsproblem .

Yoga och meditation

Yoga utvecklades i asiatiska samhällena som en form av meditation och motion . Yoga kan hjälpa dig att bli lugnare och mer flexibla . Sök efter klasser och band inriktad på fertilitet patienter . Par med meditation , som är en fokuserad form av andning som kan hjälpa dig att slappna av .

Vitaminer

Fertilitetsproblem kan bero på en brist på vissa vitaminer . Brist på vitamin B6 kan leda till problem med tillräcklig cervikal vätska och allmänt dåliga hälsa . Både män och kvinnor bör ta ett multivitaminpreparat . Kvinnor bör särskilt ta prenatal vitaminer med tillräckligt med folsyra för att undvika att bli gravid med ett barn med neuralrörsdefekter . Om du bor i ett kallt klimat utan tillräckligt solsken överväga ytterligare D-vitamin .

Previous:nothing Next:fakta om preventivmedel

Relaterade artiklar


 • effekter av Catuaba
 • Fakta om p-piller
 • reproduktionsstörningar hos människa
 • olika preventivmedel för kvinnor
 • Hur vet näringsmässiga kraven för ditt barn
 • kvinnliga STD symtom
 • göra tonåringar behöver föräldrarnas samtycke för födelsekontroll ?
 • dagen- efter-piller faror
 • historien om kyskhet bälten
 • medicin för att hjälpa kvinnor bli gravid
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com