tips för att öka spermier

Inlagd av: Camilla Näslund uppdaterad: 2014-07-03
De flesta människor kommer att sluta med barn i deras liv. Barn kan ge glädje och kärlek till en persons liv på ett sätt de aldrig kunnat ana . Men vissa män har en svår att skaffa barn på grund av ett lågt spermieantal . Han kommer att försöka med sin fru i flera år , men hon bara inte bli gravid . Förbättra din spermier hjälper dig att få en större chans att få barn

ejakulat mindre ofta

En vanlig orsak till en låg spermier räkna är för mycket utlösning . Män producerar en stor mängd av spermier i genomsnittlig dag . Som ett resultat , de flesta män sprutar minst en gång om dagen, antingen genom onani eller sex . Men om du är utlösning alltför mycket kommer din sperma förlora densitet . Detta leder till en minskad chans för graviditet . Ironiskt nog kan för mycket sex faktiskt kan skada dina chanser för graviditet . Försök att onanera och ha sex mindre ofta . Begränsa din sex med din fru under en period då hon är den mest fertila .

Sluta röka eller dricka

Miljontals män över hela världen är beroende av cigaretter eller alkohol . Ofta är dessa män att sluta med låg spermier räknas. Detta beror på att dessa ohälsosamma dessa missbruk kan leda direkt till en lägre spermieantal . Medan de flesta människor vet att alkohol skadar din leverfunktion , kan denna skadas leverfunktionen också leda till en dramatisk ökning av östrogennivåerna. Höga nivåer av östrogen , ett viktigt hormon reproduktiva för honor , kan leda till en tappad spermieantalet hos män . Rökning skadar kroppen på ett liknande sätt. Att sluta röka eller dricka skulle visa en dramatisk ökning i antalet spermier .

Minska stressen

För mycket stress kan leda till många problem , inklusive viktuppgång , ökad hjärtfrekvens , depression, ångest och till och med självmord . Det kan också leda till en lägre spermieantal . Medan stressad, en människas sinne och kropp drivs mindre effektivt . Detta beror på att hjärnan är så fokuserad på den stress som det ofta försummar saker som rätt kost och motion . Detta leder till för mycket ohälsosam mat och en stillasittande livsstil , vilket leder till viktökning . Dessa ohälsosamma levnadsvanor bidrar alla till ett lågt spermieantal , eftersom de alla påverkar alla aspekter av friska fungerande kropp . Äta rätt , motionera och gå ner i vikt kan du öka spermier .

Undvik åtsittande kläder

Det finns ett samband mellan stram underkläder och lågt spermieantal . WebMD rapporterar att " För att testiklarna att producera tillräckligt med kvalitet och kvantitet av spermier , får temperaturen i testiklarna vara lägre än kroppstemperaturen . " Det är därför de är utanför kroppen . Bär tight underkläder kan göra testiklarna för varma . Denna extra värme kommer att göra dem producerar mindre spermier . De föreslår bär boxershorts hela tiden , istället för kalsonger . De föreslår också att man undviker tighta byxor och tar av dig dina byxor medan du kopplar av hemma . De uppger också att det är viktigt att veta att det tar 10 till 11 veckor att producera spermier . Du kan inte öka din spermier genom att bära boxershorts natten .

Previous:nothing Next:erektil dysfunktion och depression : vad är länken ?

Relaterade artiklar


 • olika preventivmedel för kvinnor
 • alternativa behandlingar för erektil dysfunktion
 • Hur vet näringsmässiga kraven för ditt barn
 • är alprostadil säkert att använda?
 • preventivmetoder och teknik
 • icke hormonella preventivmetoder
 • kan jag bli gravid utan ägglossning ?
 • hur du kontrollerar att ett barn är ordentligt vaccinerade för grundskolan
 • vad är en Nuva ring ?
 • mat för att öka spermieproduktionen
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com