effekter av testosteron på klitoris

Inlagd av: Jonathan Nyberg uppdaterad: 2014-08-15
Testosteron tillskott , när det tas av biologiska kvinnor kan ha en dramatisk effekt på kroppen , inklusive ändringar som kan anses vara förmåner eller nackdelar , beroende på kvinnans situation . En av de delar av kroppen mest dramatiskt drabbade är underlivet . Om du funderar på testosteron hormon behandlingar , är det viktigt att beakta effekterna av testosteron på klitoris

Kvinnliga hormoner

Även testosteron ofta är tänkt som en "manlig " hormon , är det naturligt produceras hos kvinnor också, fast i mindre mängder . Detta innebär att effekterna av testosteron på kvinnans sexlust och könsorgan är en nödvändig del av friska kvinnors sexualitet . Testosteron som tas utöver det som produceras naturligt kan dock orsaka betydligt mer uttalade fysiska förändringar till klitoris .

Utvidgningen

Med androgyn ( extra ) testosteron gör att vävnader i klitoris för att förstora. Detta beror på att klitoris består av samma celler som i en människa , blir penis . Förekomsten av större mängder testosteron i kroppen orsakar denna vävnad kan reagera på ett sätt som efterliknar tillväxten av en riktig penis . På detta sätt kan klitoris växa sig upp till 2 till 3 inches i längd .

Sex Drive

Tillsammans med klitoris , ökad mängder testosteron kommer att dramatiskt öka en biologiskt kvinnlig sexlust . Detta kommer att göra klitoris mer benägna att uppleva de fysiska effekterna av upphetsning ( ökad känslighet och blodflödet till underlivet ) , medan större format kommer att göra effekterna mer fysiskt uppenbar när detta händer .

Omfattning av Effects

Omfattningen av effekterna av testosteron på klitoris varierar och beror till stor del på hur mycket androgyn testosteron är tagen . Detta är i allmänhet bestäms av användaren skäl för att vidta ytterligare tillskott av hormonet . Vanliga orsaker till att ta testosteron sexuell omplacering , hormonbehandling ( om de naturliga halterna är låga ) och prestandaförbättringar i idrottare .

Könsbyte

När testosteron tas som en del av könsbyte , utvidgningen effekter på klitoris är i allmänhet anses önskvärt . Kvinna-till-man transpersoner personer kommer ofta verbalt hänvisa till förstorad klitoris som en penis som en del av sin övergång könsidentitet . Vissa former av genitala omplacering kirurgi arbeta för att förbättra den naturliga utvidgningen av klitoris till en typ av artificiellt skapade penis .

Previous:nothing Next:retrograd ejakulation behandling

Relaterade artiklar


 • naturliga sätt att öka fertiliteten
 • hur att mata ditt barn tillräckligt med vitamin B
 • preventivmedel och svampinfektioner
 • Hur stor är chansen att bli gravid efter en vasektomi ?
 • testosteron för kvinnors libido
 • manliga reproduktiva systemet problem
 • hur länge kan preventivmedel tas ?
 • orto EVRA : s biverkningar jämfört med andra p-piller
 • inte spermier dör när den träffar luft ?
 • prostata själv massage finger tekniker
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com