kan jag bli gravid från precum ?

Inlagd av: Jan-Olof Stoor uppdaterad: 2014-08-01
Pre-cum , vitaktig vätska som frigörs när en man får erektion, är en föregångare till hans faktiska utlösning . Det finns mycket förvirring om huruvida detta vitaktig vätska kan få en kvinna gravid eller bära könssjukdomar . Även om det inte är sannolikt att en kvinna blir gravid från pre- cum , är det en bra idé att vidta nödvändiga försiktighetsåtgärder ändå

Vad är pre-cum ?

Pre-cum är en vitaktig klar vätska som frigörs när en man har erektion. Denna vätska är tänkt att städa ur urinröret och göra det mindre sura så att spermierna inte dör på vägen ut av hans penis under ejakulation .

Graviditet

Graviditet från pre- cum är mycket sällsynt , även om det kan hända . Vanligtvis är pre-cum släpptes innan spermier är närvarande , men det finns fall där det kan utföra levande spermier . Om en man får utlösning , underlåter att kissa och sedan får utlösning igen kan hans före cum bära verkligen levande spermier . Detta är osannolikt eftersom spermierna inte har en lång livslängd , men det är möjligt .

sätt att döda Sperm i Pre -cum

Om du är orolig för pre-cum transporterar spermier , bör du kissar alltid efter att ha sex eller utlösning . Detta sätt , om du har sex igen senare , kommer spermier som var inne i urinröret dödas av . Alla pre- cum som kommer ut efter urinering kommer då vara fri från levande spermier .

Överväganden

Även före cum normalt inte bär spermier , är det fortfarande en kroppslig vätska . Som sådan måste du förstå att det kan bära sexuellt överförbara sjukdomar som hiv , hepatit och andra vätskor -burna villkor . Därför är det av yttersta vikt att du eller din partner bär kondom vid sexuell lek.

Pull Out- metoden och varför den är ineffektiv

Även om vissa människor känner att " pull -out " -metoden ( när en man drar ut och ejakulerar på annat håll , bort från slidan ) är en lämplig form av preventivmedel , är pre-cum en anledning till att det inte är. Om en man inte kissa efter utlösning och sedan har oskyddat sex , det finns fortfarande en risk för att hans sexuella partner skall bli med barn , även om han " drar ut " innan du släpper .

Previous:nothing Next:effektivitet cykel pärlor

Relaterade artiklar


 • infertilitetsbehandling droger
 • erektil dysfunktion och depression : vad är länken ?
 • naturligt sätt att förbättra kvinnans fertilitet
 • inte herpes ut rakhyvelsutslag ?
 • historia spiral
 • Vilka mediciner orsaka erektil disfunction ?
 • biverkningar av ovcon
 • livsmedel som behandlar impotens
 • tonårsgraviditeter förebyggande program
 • delar av reproduktionssystemet
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com