prostata själv massage finger tekniker

Inlagd av: Magnus Ekblad uppdaterad: 2014-08-06
Prostatan är en valnötsstor organ som ligger 4 till 6 inches inne i ändtarmen av män . Detta organ är ansvarig för att skapa sperma , som är den mjölkaktig vätska som transporterar spermierna från testiklarna och genom urinröret under utlösningen . Som män ålder börjar prostatan för att förstora. Genom att massera prostatan sädesvätskan kan regelbundet matas ut , som kommer att hindra bakterier från att bygga i acini . Det är viktigt för män över 40 att genomgå en årlig prostata tentamen av sin läkare.

Standard Massage

Denna massage är standarden för egen prostata massage . Innan du påbörjar processen att massera din prostata , att du har gått på toaletten för att evakuera avföring från mage samt urinblåsan . Det är viktigt att du klipper och fil naglarna tills de är korta och mycket smidig . Fingernaglar kan enkelt skära den sköra slemhinnan i ändtarmen , vilket kan orsaka en allvarlig infektion. För att ge en steril upplevelse , placera en standard latex handske över handen du ska använda. När du har placerat latex handske på handen , generöst tillämpa ett vattenbaserat glidmedel över fingrarna .

Lägg ner platt på rygg som om du var på väg att utföra en övning kritan . Men om detta läge är obekvämt , hitta en ställning som gör att du enkelt tillgång till din anus . När du har hittat en bekväm position , för försiktigt in ett finger i anus . Eftersom slutmuskel kommer att strama åt , kan det ta flera minuter att bekvämt arbeta in ett finger i den anala kaviteten . Som ditt finger in i ändtarmen , hålla fingret på buken sidan väggen . Flytta långsamt fingret uppåt som om du försökte nå naveln . Prostatakörteln känns som en liten valnöt och det är mycket känslig för beröring . När du har hittat prostatakörteln, vill du försiktigt gnugga fingret längs sidorna av körteln . Försiktigt smeka prostatan flera minuter för att ordentligt stimulera körteln . Vätska kan börja fly din penis när du stimulera prostatan , men detta är normalt . Efter att prostatan har tillräckligt stimulerat den kommer sedan släppa sädesvätska . Under denna stund är det naturligt att uppleva en ström av sexuell njutning och orgasm kan följa lanseringen av prostata vätska .

Om vid något tillfälle under massagen du känner smärta , avbryt omedelbart massage och besöker din läkare . Dessutom, om du tycker att detta massage teknik vara omöjligt på grund av kroppsfett eller prostata är högre upp i rektum än väntat , besök din läkare och har läkaren massera prostatan för dig .

Previous:nothing Next:inte spermier dör när den träffar luft ?

Relaterade artiklar


 • humant papillomvirus infektioner
 • inte amoxicillin påverka p-piller ?
 • Yasmin vs Yaz preventivmedel
 • Definitionen av impotenta
 • effekter rökning har på fertilitet
 • Hur fungerar det reproduktiva systemet att fungera ?
 • mat för att öka spermieproduktionen
 • alternativa preventivmedel
 • hur du kontrollerar att ett barn är ordentligt vaccinerade för grundskolan
 • dagen- efter-piller faror
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com