vad som påverkar hårdheten på erektion ?

Inlagd av: Jan-Olof Stoor uppdaterad: 2014-08-08
Tv-reklam som säljer läkemedel för behandling av ED , eller erektil dysfunktion , är nu lika vanligt som annonser för soda . Erektil dysfunktion drabbar 30 miljoner män i USA . Många män är fortfarande tveksamma till att tala med sin läkare om sin sexuella hälsa och förändring i deras sexuella prestation och uthållighet . Många är lättade över att veta att bristen på hårdheten i sin erektion ofta botas med enkla lösningar som inte kräver dyr medicin

Trötthet

När du är trött , din kropp inte reagerar som det borde . Brist på sömn kan störa normal sexuell funktion .

Problem med erektion är vanligt förekommande eftersom flera delar av kroppen måste arbeta tillsammans . En erektion som händer som en följd av hjärnan att skicka ett meddelande till nervsystemet . Din hormon nivåerna ökar , blodet flyter till ljumsken muskler och penis fylls med blod . Detta orsakar en erektion. Varje ingrepp på någon av dessa organ eller system kan ge ett felaktigt erektion eller ingen alls .

Sömnbrist bromsar och försvårar denna process . Många amerikanska män är sömnbrist . Få en fullständig åtta timmars sömn är ett bra ställe att börja på att återhämta sig från erektil dysfunktion samt naturligt att öka hårdhet din erektion .

Stress

Höga nivåer av stress kan orsaka hjärnan att fokusera på smärtan av din situation och inte skicka en tydlig signal till dina organ . Det blod som behöver rusa nedanför midjan kvar i din hjärna för att hjälpa till med den stress som du uthärda .

Genom att träna regelbundet och avkopplande före samlag , kan du lindra stress och öka sexuell aktivitet. Många par på sin " smekmånad " känner sig mindre än nöjda med deras resultat på bröllopsnatten på grund av mängden av stress bröllopet händelsen producerar . Genom avkopplande och ge och få en massage , kan man sänka nivån på stress och öka styrkan.

Kommunikation

En brist på bra kommunikation kan också vara en psykologisk barriär för god sexuell aktivitet. Detta kan också öka mängden spänningar och stress i relationen . Att kunna prata om vad du känner och hur du mår hjälper dig slappna av och har förtroende att prestera på din maximala potential . Om du upplever konflikten är din önskan att inte behaga din partner men kanske omedvetet för att straffa dem . Detta leder inte till god sexuell resultat . De som har psykologiska orsaker till bristande erektion eller hårdhet av erektioner kan oftast identifiera en nyligen genomförd ändring i tillståndet. Vissa kan utföra i vissa situationer och inte i andra .

Ämnen

Alkohol, narkotika och rökning är alla negativa influenser på din sexuella produktivitet . Alla ämnen främmande för kroppen kan hämma dess uppgift . Alkohol och marijuana är vanliga orsaker till erektil dysfunktion och förlust av sexuell lust .

är känt att rökning begränsa blodflödet till artärerna . Detta ger en brist på blodflödet till penis och en brist på erektion .

genom att avstå från alkohol, droger och rökning , kan du få ökat blodflöde när du behöver det mest . Inte bara kommer du spara pengar på produkter som Viagra , men också spara pengar på öl , cigaretter och droger . Ökningen av pengar kommer att låta dig arbeta mindre och sova mer . Den hälsosamma cykeln kommer att ha en positiv inverkan på din njutning .

Sjukdomar

Diabetes kan vara en fysisk orsak till impotens . Om du har ändrat din livsstil för att få tillräckligt med sömn , äta en hälsosam kost och undvika alkohol , narkotika och rökning och du fortfarande har problem , kan du få testas för diabetes eller högt kolesterolvärde.

diabetes tillstånd , vare sig det typ 1 eller typ 2 , är känt för att orsaka störningar i nervsystemet . Impotens är ett vanligt symptom på diabetes .

Högt blodtryck kan också vara en brottsling att hindra parning . Högt blodtryck lägger stress på hjärtat och alla organ , vilket minskar deras effektivitet väl fungerande .

Slutsatser

Det finns många psykologiska och fysiska orsaker till detta gemensamma problem . Genom att ändra din livsstil , inklusive sömn , kost och motion kan du se resultat . Om problemet kvarstår , kontakta din läkare för tester av mer allvarliga medicinska tillstånd . Även nya läkemedel ofta är till hjälp för behandling av erektil dysfunktion , är de ofta onödig om du respektera dessa rekommendationer och leda en hälsosam livsstil.

Previous:nothing Next:Femar jämfört med Clomid

Relaterade artiklar


 • Vilka är biverkningarna av seasonale ?
 • Vilka mediciner orsaka erektil disfunction ?
 • spermier fakta
 • typer av p-piller och biverkningar
 • Hur vet jag om jag har genital herpes ?
 • genitala vårtor diagnos
 • hur man kan ge räddning andas för ett barn
 • muntliga STD & symtom
 • vad som påverkar hårdheten på erektion ?
 • preventivmedel myter
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com