Vilka är fördelarna med Horny Goat Weed ?

Inlagd av: P-O Lennartsson uppdaterad: 2014-09-13
I århundraden har en ört som kallas Horny Goat Weed eller Epimedium använts för att förbättra den sexuella funktionen . Även om det fortfarande har denna användning har en del tyckte att det är fördelaktigt eftersom en antiinflammatorisk . Andra är att använda örten att stärka immunförsvaret . Åter andra har använt Horny Goat Weed att behandla andra sjukdomar såsom hösnuva eller ateroskleros eller ens bronkit eller trötthet . Medan Horny Goat Weed är traditionellt används vid behandling av flera villkor , är det normalt kombineras med andra örter i byggandet av en tonic .

förbättrad sexuell prestanda Horny Goat Weed har använts i Kina i århundraden som ett läkemedel för att förbättra libido i både män och kvinnor . Vissa män har rapporterat att det har samma effekt som kommersiellt producerade läkemedel som Viagra eftersom det löser erektil dysfunktion problem .

Bronkit

Healers som praktiserar traditionell kinesisk medicin har använt Horny Goat Weed för behandling av andningssvårigheter . Bland de mer vanliga sjukdomar som behandlas med Horny Goat Weed är bronkit och astma .

åderförkalkning

Kineserna har använt Horny Goat Weed att förhindra artär härdning , ungefär som västerländska kulturer har börjat använda vitlök för detta ändamål.

Hay Fever

Eftersom Horny Goat Weed har gjort vissa anti-inflammatoriska egenskaper , healers har använt det som en behandling av hösnuva . Precis som nässlor och ingefära agerar ört till stöd ett svagt immunförsvar att stoppa effekterna av pollen .

Organ Disorders

Även om inte dess primära användning, har vissa personer använde örten för att behandla njurarna och leversjukdomar .

varningar

Som med alla örter , de som tar Horny Goat Weed bör konsultera en läkare före och under behandling . Vissa användare har rapporterat att ta ört faktiskt orsakar lever-och njurproblem . Örten kan också orsaka en potentiellt farlig interaktion om det tas med andra droger.

Previous:nothing Next:bästa kosttillskott för erektil dysfunktion

Relaterade artiklar


 • spermiedödande medel allergiska symtom
 • hur du ökar testosteron och hårväxt i ansiktet
 • vad är herpes simplex virus typ 2 ?
 • livslängd av spermier
 • tecken på att du har herpes
 • Hur vet jag om jag har genital herpes ?
 • naturligt sätt att förbättra kvinnans fertilitet
 • vad som påverkar hårdheten på erektion ?
 • Mirena ius vs paraguard koppar spiral
 • långsiktiga effekterna av p-piller
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com