delar av en mans kropp

Inlagd av: Stefan Svensson uppdaterad: 2014-09-10
Som barn var vi klagade att pojkar är gjorda av snips och sniglar och valp svansar hund , medan flickor är gjorda av socker och kryddor och allt trevligt . Men män och kvinnor är lika i många fysiologiska sätt med undantag för ett par skillnader , framför allt våra könsorgan

Penis

penis en dubbel fungerande del av manliga utrustning . Inte bara orgel leverera sperma , men det fungerar också som ett sätt att utvisa urin . Två delar bildar penis : huvudet och axeln. Det finns inget ben i axeln av penisen , trots vulgära termen för erektion . Istället fyller blod penis för att göra det upprätt . Den ollonet kallas ollonet , och det är nerv central . Muskler på toppen av penis hjälp utlösning .

Pungen

rynkig säck av kött som täcker testiklarna kallas pungen. Det yttre lagret av testikelcancer hud är mörkare än resten av kroppen . Under sommarmånaderna , hänger pungen lägre . När det är kallt, pungen krymper närmare kroppen . Temperaturen på pungen måste vara tre till fyra grader lägre än resten av kroppen för att spermieproduktionen att hända .

testiklar

testiklar , eller testiklarna är boll- liknande organ finns inuti pungen . Detta är spermierna fabriken av det manliga reproduktiva systemet . Det manliga hormonet testosteron produceras också här . En C-formad tub , den så kallade bitestiklarna är där spermierna väljs ut från testiklarna ska lagras . Under parning tar sädesledaren den lagrade spermier från bitestiklarna och drar den in i urinröret .

Precis som kvinnor måste undersöka sina bröst för avvikelser bör män även undersöka sina testiklar gång i månaden . Testikelcancer kan vara sällsynta , men det är mest hos män under 40 års ålder . Om det upptäcks tidigt nog , testikelcancer kan behandlas effektivt . Kontakta din läkare om du upptäcker något onormalt knölar eller klumpar i testiklarna .

prostatakörteln

prostatakörteln är inte större än en valnöt . Det finns runt halsen på urinblåsan och urinröret , och är en del muskler och en del körtel . Ett alkaliskt vätska utsöndrar från prostatakörteln och ingår i sädesvätskan som bär spermier

Does size matter

Den urgamla frågan som ställdes av män . ? Har storleken någon roll ? Det korta svaret : Det beror på kvinnan . Enligt sexualundervisning författaren David Strovny av AskMen. com , tycker vissa kvinnor inte en penis som är för stort , medan andra inte vill ha en penis som är för små . Av alla kvinnor han tillfrågade , några tyckte inte en penis som hade en hel del synliga ådror . En sak som de flesta kvinnor var överens om var att könshår var tvungen att vara snyggt klippta .

Vad kvinnor tycker Sexy

Så vad sjutton gör kvinnor finner sexiga på en man ? Återigen , det beror på kvinnan . Enligt Strovny ville majoriteten av kvinnorna han tillfrågade en man med välbyggd axlar och armar , och en välväxt bak . En sex -pack-och inte den typ som finns i kylen-var inte så viktigt , men kvinnorna ville ha en man med lite mindre gelé runt midjan . Som Strovny uttrycker det , tycker tjejer inte det sexigt när en man har att driva upp sin feta för att hitta hans penis .

Previous:nothing Next:IUD typer

Relaterade artiklar


 • Kan jag vara gravid 2 veckor efter min tid ?
 • vad är en Nuva ring ?
 • som p-piller kan orsaka bröstförstoring ?
 • vad är herpes simplex virus typ 2 ?
 • effekter av testosteron på klitoris
 • övningar och gratis tips för att öka din penis storlek
 • preventivmetoder jämfört
 • tidigt skede av genitala vårtor
 • underlåtenhet andelen preventivmedel
 • hur är herpes kontrakterade ?
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com