det snabbaste sättet att bli gravid naturligt

Inlagd av: Valon Istrefi uppdaterad: 2014-09-29
En kvinnas kropp är avsett att transportera och vårda ett barn till full sikt . Men bli gravid på första försöket är inte alltid fallet . I verkligheten finns en liten gyllene tillfälle för en graviditet uppstår . Men leder en hälsosam livsstil , att lära känna din kropp och dess naturliga rytmer och ha sex på en optimal gånger kan drastiskt minska den tid det tar för dig att bli gravid

förbereda din kropp

Det första du bör göra är att förbereda kroppen för graviditet . Detta innebär att bli av med alla preventivmedel du tar , och ge din kropp ett par gånger att komma tillbaka i samklang med sin naturliga rytm . Nu skulle också vara en bra tid att klippa ut alkohol , droger och cigaretter och avsevärt minska mängden koffein du dricker .

Att upprätthålla en hälsosam vikt är också avgörande för en lyckad graviditet . Forskning har visat att kvinnor med ett BMI ( Body Mass Index ) under 20 eller över 30 i allmänhet har svårare att bli gravid , så gör ditt bästa för att passa in i friska intervall .

Graviditet är hårt på kroppen , så du bör förse dig med optimal näring ! Ät gott , stanna hydrerade och för bra åtgärd , ta multivitaminer dagligen .

känna din cykel

Om du vill bli gravid , måste du förstå hur din menscykel fungerar . Den första dagen av din mens är första dagen i din cykel . Använd ett par månader till ett värde av perioder för att avgöra hur många dagar i din cykel --- det är , hur många dagar mellan början av en period och början på nästa . När du vet hur många dagar i din cykel , subtrahera 14 från det , och du har den troliga dagen för ägglossning . Detta är den dag du vill ha sex på , och du kanske vill ha sex på alla fyra dagarna fram till denna dag , och om fyra dagar efter denna dag också . Genom att göra så du kommer dra full nytta av livslängden på både ägg och spermier .

Hur kan du säga om du har ägglossning ? Det finns några vanliga ägglossningen symptom som du kan använda för att fastställa när ägglossningen sker . Ägglossning smärta i form av mindre kramper och buksmärtor är vanligt förekommande . Cervikal ansvarsfrihet som är tydlig och elastisk är ett annat vanligt tecken på ägglossning .
Du kan också kartlägga din basala temperatur (se nedan) för en mer tillförlitlig indikation .

kartlägga din basala temperatur

Det finns många tecken av ägglossning , även flytningar som är tydlig och stretchigt period -liknande kramper , mindre buksmärtor och trötthet , men en av de mest pålitliga tecknet är kroppens basala temperatur . En standard basala temperatur faller inom intervallet 96 till 98 grader , och direkt efter ägglossningen detta intervall är 97 till 99 grader . Det är rekommenderat att du kartlägga din temperatur dagligen under minst en hel cykel , så att du kan se hur temperaturen ökar direkt efter ägglossning . Prova kartlägga några cykler innan jag försöker bli gravid , men efter att du har slutat använda någon typ av hormonellt preventivmedel , så att du får en korrekt behandling .

Tänk på att uppgången i basala temperatur uppstår endast precis efter ägglossning , och i vissa fall inte förrän två till tre dagar tidigare ägglossning . Men totalt sett , kartlägga din basala temperatur är en bra idé , eftersom ett par månader till ett värde av diagram kan hjälpa dig att lokalisera den dag då ovulation mer exakt .

ha sex under ägglossning

Det är självklart att den bästa tiden att ha sex är när du har ägglossning . Men du bör inte bara ha sex på dagen för ägglossning . Ha sex på dagar före och efter också . Ägglossningen är inte alltid exakt , så även om du vet den dag då din kropp är tänkt att ägglossning , är det en bra idé att täcka de tre till fyra dagar före och de tre till fyra dagar efter också . I huvudsak kommer du vill ha sex minst sju dagar i rad , så att det finns gott om sperma väntar på att träffa och befrukta ditt ägg .

har optimal Sex

Det finns inget rätt eller fel sätt att ha sex , finns det några saker du kan göra för att säkerställa att kön du har är optimal för att bli gravid . Enligt Pregnancy. org , ska du sticka med traditionell missionär stil . Mannen är på toppen gör sin penis direkt mot livmoderhalsen , och chefen för hans penis skapar ett företag tätning , som ger hans utlösning med bara ett ställe att gå : genom livmoderhalsen , in i livmodern och i banan av ett färdigt ägg .
Bakre inresa och sida vid sida samlagsställningar är också uppmuntras . Alla positioner som skulle tvinga spermier för att bekämpa allvarlig rekommenderas inte.

Previous:nothing Next:biverkningar av iucd

Relaterade artiklar


 • HPV : hög risk & låg risk
 • vad som är hälsosamt spermier ?
 • Vilka är de funktioner manliga & kvinnliga reproduktiva systemet ?
 • erektil dysfunktion på grund av diabetes
 • var man får tag fertilitet piller ?
 • var kan spermier överleva ?
 • preventivmedel uttagsmetod
 • hur man utarbetar efter hysterosalpingogram
 • vad är Alesse bra för ?
 • hur man kan övervinna erektil dysfunktion
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com