impotens råd

Inlagd av: Annika Hultén uppdaterad: 2014-09-22
Impotens hänvisar till när män inte kan behålla en erektion , skapar oförmåga att ha samlag . Den medicinska termen för långvarig impotens är erektil dysfunktion. Detta är ett vanligt problem , som normalt kan botas efter män förstår vad som orsakar deras oförmåga att behålla en erektion

Orsaker och lösningar

Tidigare var män veta att deras oförmåga frågor bara psykologisk och att de var orsaken till deras egen förlust av erektion . Om impotens är inte ett tillfälligt problem , det kanske orsaken till något mer allvarligt . Impotens bör betraktas som ett problem om en person inte kan hålla en erektion 25 procent av tiden .

Impotens kan orsakas av många olika faktorer , som vanligtvis kan enkelt behandlas . Hos män under 35 , vissa psykologiska faktorer, såsom stress , skuld , depression , sexuell tristess , olösta homosexuell känsla eller utmattning , kan spela en roll i vanmakt . Normalt är män som är impotenta över 35 år upplever fysiska problem , såsom högt blodtryck, diabetes , multipel skleros, högt kolesterol , rökning , drogmissbruk , åderförkalkning eller låga testosteronnivåer , följd av en ändring i omlopp . Vissa läkemedel kan också orsaka impotens . Det är viktigt att känna till biverkningar av alla läkemedel som förskrivs .

Med det finns två huvudsakliga orsaker till impotens , psykologiska och hälsa är det viktigt att upprätthålla en hälsosam kost , motion , minska stress och undvika rökning och dricka för att eliminera dessa faktorer . Om det fortfarande finns impotens problem efter att genomföra dessa livsstilsförändringar bör män rådgöra med sin läkare för vidare utvärdering . Impotens kan vara ett symtom på ett allvarligt hälsoproblem , såsom hjärt- kärlsjukdomar , diabetes eller högt kolesterolvärde, så det är viktigt att prata med en läkare så att de bakomliggande orsakerna kan behandlas .

Kommunikation

Det är också viktigt att prata med din partner om du har impotens problem . Det kan vara svårt eller pinsamt att prata om oförmågan att hålla en erektion , men när psykologiska bekymmer är den primära faktorn , kommunikationen sker den primära behandlingen .

meddelande kanske inte bara att gynna dig men din partner också . Många människor internaliserar sin partners impotens frågor genom att skylla sig själva när den bakomliggande orsaken inte kan vara förhållandet . Om orsaken är förhållandet , eller en känslomässig eller ett medicinskt tillstånd , kommunikation fortfarande en viktig faktor , så att du och din partner kan arbeta tillsammans på att lösa eventuella impotens frågor .

Previous:nothing Next:hur man startar preventivmedel på din period

Relaterade artiklar


 • spermier fakta
 • sildenafil behandling
 • Förfarandet för att ta ett prov för ett Pap-test
 • fördelar och nackdelar med vasektomi
 • hur man ska behandla foten smärta hos barn
 • med preventivmedel när du är gravid
 • hur man ska behandla ett barns diarré
 • Femar jämfört med Clomid
 • hur du skyddar ditt barns hud i utomhussporter
 • Vilka biverkningar har spermiedödande har på kvinnor ?
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com