kan man bli gravid även har mens ?

Inlagd av: Jan-Olof Stoor uppdaterad: 2014-09-01
Många kvinnor höra olika berättelser , en del som presenteras som fakta , hela livet om när det är säkert att ha sex utan skydd . En del kvinnor tror att de inte kan bli gravid under sin tid , detta är helt enkelt inte sant

Du behöver : .
Kreditkort
. Paypal-konto .

Ägglossning

En kvinna har ägglossning i genomsnitt sex dagar i mitten av menstruationscykeln . Vanligtvis ägglossning en kvinna ca 14 dagar före början av hennes tid , om hon är på en 28 dagars cykel . Ändå kan en kvinnas cykel varierar på grund av stress , hormonförändringar eller förändringar av kroppsvikt . Därför kan tidpunkten för ägglossning varierar från cykel till cykel .

livslängd Sperm

När utlösning kan spermier leva inuti en kvinnlig livmoderhalssekretet i tre till fem dagar . Om samlag sker före eller under ägglossning och spermier överlever , kan befruktning inträffa .

Längd på kvinnans cykel

Den genomsnittliga kvinnans cykel anses vara 28 dagar , men det finns många kvinnor som har cykler som håller så lite som 22 dagar eller så länge som 35 dagar . Därför ägglossning varierar ännu mer dramatiskt i dessa kvinnor . Så, med andra ord , om en cykel är mycket kort , är det möjligt att ägglossning under en period och därför är det möjligt att bli gravid .

Blod och spermier kan Mix

Det finns många vilseledande tankar , särskilt i teen cirklar , dödar att blod sperma , därför gör sex under mensen säker . Detta är inte sant. Det hindrar inte graviditet och också gör att du en större risk för sexuellt överförbara sjuk (STD ) på grund av delning av kroppsvätskor . Alltid har skyddat sex med kondom , även under menstruationen .

Hur man förhindrar graviditet

Om du inte vill bli gravid , använd kondom eller annan typ av preventivmedel såsom p-piller , plåster , bilder eller ring . Kontakta din läkare , lokala hälso- avdelning eller Planned Parenthood för mer information.

Previous:nothing Next:örter för att bota för tidig utlösning

Relaterade artiklar


 • livsmedel som behandlar impotens
 • hur man kan övervaka ett barns feber
 • Reproduktionsorgan information
 • preventivmedel förfaranden
 • spermiedödande medel allergiska symtom
 • kan man bli gravid även har mens ?
 • ägglossning & symtom
 • hur du skyddar ditt barns hud i utomhussporter
 • hur är spermiedödande medel används ?
 • sildenafil behandling
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com