låg libido tips

Inlagd av: P-O Lennartsson uppdaterad: 2014-09-24
Många män och kvinnor upplever låg sexlust vid något tillfälle. Låg libido har ett antal medicinska och psykologiska orsaker, av vilka många är behandlingsbara . Att gå till botten av en låg libido problem kan stärka en relation och göra båda lyckligare

Fysiska orsaker till låg libido

. För män och kvinnor , vissa mediciner skapar låg libido som en bieffekt . Om du tar mediciner verkar påverka libido , tala med en läkare om att justera medicineringen nivåer eller försöker ett alternativ i stället avbryta behandlingen på egen hand. För många sjukdomstillstånd finns mer än en rad av behandling , och en läkare kan arbeta med sin patient att hitta en som inte har så många allvarliga biverkningar och påverkar inte libido . I andra fall kan en kropp anpassa sig till en medicin och kompensera för de biverkningar med tiden , vilket gör dem mindre märkbar .

Trötthet orsakar också låg libido . Den stress och krav att ta hand om barn eller åldrande föräldrar , kraven på en karriär och andra faktorer tar sin tribut av ett par sexliv . Vila mycket under veckan och göra tid för romantik på regelbunden basis kan föra tillbaka de gamla gnistan . Att äta en hälsosam kost och att få regelbunden , måttlig motion håller partner i bästa kondition för älskog .

Trots att en del alkohol kan skapa en avslappnad stämning och ger njutning , leder för mycket alkohol till låg libido . Begränsa alkoholkonsumtionen till en till två drinkar per dag . />
Andra fysiska förutsättningar såsom hormon obalans , hjärtsjukdomar och diabetes leder till låg libido . Om låg libido kvarstår , kontakta läkare för att utesluta mer allvarliga medicinska tillstånd eller att fortsätta behandlingen .

psykologiska orsaker till låg libido

Ibland kan en dålig självbild eller brist på en känsla av sammanhang till en partner orsaker låg sexlusten . Gå behandling ensam eller med en partner kan förbättra dessa frågor . Pratar i frågor med en partner öppnar kommunikationsvägar och leder till ökad anslutning . Förlora några extra pounds , få håret klippt eller nya kläder , bära smink eller roliga skor eller göra vad som känns naturligt för att förbättra din syn och hjälper dig återuppväcka en känsla av sexighet .

låg libido kan vara ett tecken på depression eller annan potentiellt allvarliga psykiska problem , så träffa en läkare eller psykolog kan vara nödvändigt . I vissa fall bidrar tidigare sexuella övergrepp eller trauma för att låga sexlusten , med krav på behandling eller medicin för att hjälpa lösa de återstående frågorna .

Previous:nothing Next:hem oförmåga botemedel

Relaterade artiklar


 • sildenafil behandling
 • Fördelarna med preventivmedel gel
 • hur du kontrollerar att ett barn är ordentligt vaccinerade i högstadiet
 • kirurgisk familjeplaneringsmetod
 • hur kan herpes sändas ?
 • korrekt genitala hygien
 • Ta bort en spiral
 • Hur många dagar har levande spermier ?
 • testosteron för kvinnors libido
 • genitala vårtor komplikationer
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com