livsmedel att öka din sexlust

Inlagd av: Charlotte Wannberg uppdaterad: 2014-09-06
Oavsett om du saknar lust eller bara letar efter en liten boost , det finns många naturliga sätt att öka din sexlust . Genom att konsumera vissa vitaminer och mineraler som finns i livsmedel , kan du bygga din eld tillbaka till en punkt som du en gång trodde aldrig skulle vara möjligt att uppnå igen

Meats

En av de bästa livsmedel som du kan äta för att öka din sexlust är råa ostron . Zink , som ostron har gott om , är känt för att öka spermieproduktionen och höja testosteronnivåerna. Ostron innehåller också dopamin , ett hormon som har varit känt för att öka sexlusten hos både män och kvinnor . Omega-3 fettsyror har visat sig öka blodflödet . En av de bästa naturliga källorna till detta är i fisk , som också innehåller viktiga B-vitaminer . För män är biff en av de bästa livsmedel för att öka produktionen av testosteron än biff , som har nytta av protein , zink , magnesium och järn . Slutligen är levern en god källa för glutamin som har varit kända för att stärka immunförsvaret och också öka din sexlust .

Dairy

Det finns inte många livsmedel i mejeriet kategori som är känd för att hjälpa ditt sexliv . Ost är en bra källa till zink som , som tidigare nämnts , kan höja nivån av testosteron . Ägg har också höga halter av B5 och B6 vitaminer , som kan minska stress och balansera dina hormonnivåer , och kan ha högre halter av omega-3 .

Frukt

B-vitaminer är viktigt för att öka din sexlust . Bananer är en av de största livsmedel i någon mat grupp för att få dessa vitaminer naturligt . Inte bara är de rika på B- vitaminer , de innehåller även höga halter av kalium , vilket också ökar energi nivåer . Jämförbar med bananer , avokado är rikt på både kalium och B-vitaminer . Vattenmelon innehåller en aminosyra som heter citrullin som är känt för blodkärlen och förbättrar blodflödet till hjärtat och genitalier . Du kan också hitta höga halter av aminosyror i fikon , som också har visat sig öka din sexuella uthållighet .

grönsaker

En av de bästa grönsaker för att öka din sexlust är sparris . Visuellt stimulerande och rika på folat , ett B -vitamin som ökar din produktion av histamin kan sparris öka sexlusten hos både män och kvinnor . Vitlök , även om det kan orsaka dålig andedräkt, innehåller ett ämne som heter allicin som är tänkt att öka blodflödet till könsorganen . Selleri kan hjälpa sexuell stimulering också. Den innehåller androsteron , en luktfri hormon som frigörs genom manliga svett som är känd för att sätta kvinnor på .

Korn

fettsyror är viktiga för att producera de hormoner som krävs för att upprätthålla en stark sexualdrift . Nötter är fulla av fettsyror . Att hitta något sätt att införliva nötter i din diet kommer säkerligen att ha en positiv effekt på din sexlust . Pumpafrön är en bra källa av zink , som kommer att öka testosteronnivåerna och öka din spermaproduktionen.

Choklad

Choklad har fått från en partner till en annan som en lång tid tradition . Den som startade det måste ha känt om de effekter som skulle komma som ett resultat av det . Choklad frigör ett ämne som kallas teobromin som har effekter som liknar koffein , med mörkare choklad är bättre än ljusare . Choklad innehåller också fenyletylamin , en kemikalie som tros ge en känsla som liknar " att vara kär . "

Previous:nothing Next:produktion av spermier

Relaterade artiklar


 • fördelar och nackdelar med vasektomi
 • hur man gör färska barnmat i sommar
 • övningar och gratis tips för att öka din penis storlek
 • define Kama Sutra
 • hög risk humant papillomvirus infektion
 • manliga symptom på HPV
 • fertilitetspreparat fakta
 • hur man kan kontrollera barnets hår för löss
 • livsmedel att öka din sexlust
 • hur att mata ditt barn tillräckligt med kalcium
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com