örter för att bota för tidig utlösning

Inlagd av: Jonathan Nyberg uppdaterad: 2014-09-01
För tidig utlösning är ett tillstånd där en man har en orgasm strax efter sexuell stimulering börjar . Han kan inte kontrollera ejakulationen innan han och hans partner är redo . Detta kan vara besvärande för en man och kan lämna sin partner inte trivs . En frisk , glad sexliv är grundläggande för en positiv romantisk relation . För tidig utlösning är vanligt och normalt hos unga män från den tidpunkt då de drabbade puberteten , och det kan hända under senare år också . Obehandlad kan den bli ett psykologiskt och känslomässigt problem som påverkar relationer .

Orsaker

Det finns ingen känd medicinsk orsak till för tidig utlösning. Ångest , stress och skuld tros vara bidragande faktorer. Behandlingsmetoder innebär " stop-and-squeeze " tekniker och distraktion från sexuellt stimuli för att avskräcka utlösning tills båda parter är redo . Användningen av naturliga örter kan också hjälpa .

Örter för behandling

Peppermint olja är ett flytande supplement kan du ansöka lokalt på penis . Det bedövar området , vilket kommer att minska känsligheten och det är angeläget att ejakulera .

Magnesium , finns i många växtbaserade lösningar och pumpafrön , kan hjälpa människor som lider av för tidig utlösning. Kontrollera växtbaserade produkter som är avsedda för tidig utlösning behandling för att se om de innehåller magnesium

Eftersom ångest kan orsaka för tidig utlösning , en ökning av serotonin . -Den " må bra " kemisk-i hjärnan kan hjälpa till. Örter som ökar serotoninnivåerna inkludera havre halm och vild jams . Graffonia utsäde utdraget , även känd som 5- HTP , används i tidig utlösning växtdroger . Det väcker serotoninnivåerna och förseningar orgasmer . Dock vara medveten om att överanvändning av 5-HTP kan leda till erektil dysfunktion problem .

Rådgör med din läkare innan du tar något örter eller kosttillskott.

Previous:nothing Next:testosteron substitutionsterapi

Relaterade artiklar


 • klamydia behandling under graviditeten
 • hur man ska behandla ett barns diarré
 • vad producerar spermier ?
 • follikelstimulerande hormon faq
 • förfaranden för en vasektomi
 • penis humant papillomvirus infektion
 • naturliga livsmedel som ökar den manliga libido
 • naturligt sätt att förbättra kvinnans fertilitet
 • inte amoxicillin påverka p-piller ?
 • Hur länge överlever spermier ?
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com