penis kärlsjukdom

Inlagd av: Jeanette Morales uppdaterad: 2014-09-20
Kärlsjukdom begränsar den mängd blod som strömmar genom kroppens vener och artärer . Detta dålig cirkulation kan ha en försvagande effekt på delar av kroppen såsom ben , njurar och penis . Penile kärlsjukdom begränsar den mängd blod som flyter in i en mans penis , som kan orsaka en form av impotens som kallas erektil dysfunktion

Definition

Erektil dysfunktion ( ED ) är en term som används när en man inte kan få , eller ens behålla en erektion . ED har en svår påverkan genom att hindra en människa från att delta i sexuella aktiviteter . Detta tillstånd drabbar cirka 30 miljoner män i USA .

Penile kärlsjukdomar och ED

En man kan bara få en erektion när blodet flödar in i penis . En man med penis vaskulär sjukdom är oförmögen att göra detta eftersom blodflödet är begränsad . Även om blodet klarar av att strömma in i penis är det nästan omöjligt för en man att hålla en erektion . Trauma eller skador på artärerna är en av de främsta orsakerna till penis och kärlsjukdomar och den vanligaste orsaken till ED .

Behandling

En lång rad orsaker till penis kärlsjukdom finns . Behandling kommer , naturligtvis variera på orsaken till sjukdomen . Vissa behandlingar som är tillgängliga är receptbelagda läkemedel såsom kortikosteroider , som används för att behandla inflammerade blodkärl som orsak till kärlsjukdom . Kirurgi är en annan typ av behandling som används när blodkärlen blir härdad eller skadas . Dessa operationer kan antingen ta bort eller reparera blodkärl .

Diagnos Penile kärlsjukdomar

Diskutera din sjukdomshistoria , liksom din familjs sjukdomshistoria, med din läkare för att avgöra om du löper risk för någon form av vaskulära sjukdom . Var inte rädd för att svara på personliga frågor om ditt sexliv . En fullständig undersökning av din penis kommer att ske samt blodprov för att se om du lider av penis kärlsjukdom .

Behandling för ED Orsakas av penis kärlsjukdomar

ED som orsakas av penis kärlsjukdom kan behandlas på flera sätt . När penis kärlsjukdom behandlas , bör alla funktioner i penis återgår till det normala . Om du fortfarande har erektil dysfunktion , tala med din läkare om behandlingar som en penis protes , som är en enhet som hjälper dig att få erektion . Piller , injektioner och operationer är också former av tillgänglig behandling .

Previous:nothing Next:korrekta sättet att använda kondom

Relaterade artiklar


 • ägglossning smärta information
 • Kan man bli gravid om din mödomshinna inte har brutit ?
 • definiera hiv
 • användning av preventivmedel under amning
 • Yasmin vs Yaz preventivmedel
 • statistik om preventivmedel effektivitet
 • män & familjeplanering
 • artificiell insemination faq
 • Hur vet jag om jag har genital herpes ?
 • stadier av manlig pubertet
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com