soja som ett botemedel för låg libido

Inlagd av: Jan-Olof Stoor uppdaterad: 2014-09-08
När det gäller att öka östrogen och förbättra libido hos kvinnor , finns det få livsmedel bättre än soja . Innehåller fytoöstrogener , dessa små bönor packa ganska dänga till din naturliga hormonet räkna , och är även spekulerats att minska bröstcancer . Om piller och mediciner är inte det rätta valet för dig, då soja vägen kanske du vill följa

Fytoöstrogen

Ordet fytoöstrogen betyder ordagrant växt östrogen eller östrogen kan du få från grönsaker och frukter . Soja innehåller dessa fytoöstrogener i en ganska hög koncentration . Vad de gör är efterliknar östrogen i kroppen , fungerar på samma sätt naturligt östrogen , och hjälpa balansera hormonell obalans hos kvinnor-särskilt i klimakteriet . På grund av detta imitationer av östrogen , bland andra effekter , har den potential att öka kvinnors sexlust .

Konsumtion

Soja är en ingrediens i många livsmedel i form av sojalecitin , oljor sojabönor och många andra källor . Vad är det bästa sättet för dig att få den optimala fytoöstrogen räkna ? Satsa på soja källor som använder bönor i första hand som ett livsmedel i stället för en tillsats . Tofu , tillverkad av sojabönor pasta , är bra . Du kan också äta ångad edamame bönor , vilket är ett annat namn för själva soja.

effekter på män

Östrogen är stor för kvinnliga libido , men hos män har det motsatt effekt . Det minskar libido , som östrogen naturligt motvikter testosteron . Därför , om män är att öka sojaintag de sänka sina testosteron räknas , som i sin tur effekter muskulatur och libido , bland annat . Endast kvinnor bör åtnjuta de förmåner av detta undrar bönor när det kommer till libido .

Andra Fytoöstrogen Källor

Om du inte gillar smaken av mat med soja eller, ännu värre , om du är allergisk mot soja , kanske du undrar om det finns andra livsmedel som innehåller fytoöstrogener . Svaret är ja. De flesta frukter och grönsaker innehåller denna kemikalie , men i genomsnitt soja innehåller ca 10 gånger mer . Det finns dock ett livsmedel som stjälper soja : linfrö . De innehåller nästan fyra gånger mer än fytoöstrogener soja , och är kända för mycket hälsosamma fetter och fibrer .

Varning

Medan fytoöstrogener är bra för östrogen räkna , det behöver finnas en gräns för hur mycket som konsumeras . Enligt Kostfiber Foods : " Arbeta som östrogen härmar , kan fytoöstrogener har antingen samma effekter som östrogen eller blockera östrogenets effekter . . . vid höga doser. " Se alltid till att kontakta din läkare innan du genomför en naturlig förfarande som denna . Med för mycket , kan du hamna skadar mer än din libido .

Previous:nothing Next:preventivmedel råd

Relaterade artiklar


 • symtom av HSV 2
 • Fördelarna med preventivmedel gel
 • vad man ska förvänta sig för en erektil dysfunktion tentamen
 • Hur tuggtobak effekt manlig infertilitet ?
 • Hur vet jag om jag har genital herpes ?
 • spermier fakta
 • kostnadsfri hjälp för tidig utlösning
 • Hur länge överlever spermier ?
 • hur länge kan preventivmedel tas ?
 • Hur länge kan spermier leva i en kondom ?
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com