alternativ till glidmedel

Inlagd av: Jonathan Nyberg uppdaterad: 2014-10-05
Sex är en trevlig och intensiv aktivitet som många människor lär sig att njuta och hänge sig åt så ofta som möjligt . En nödvändighet för njutning är slät penetration . Utan de nödvändiga smörjmedel av organet eller på annat sätt , kan penetration vara smärtsamma , vilket minskar utnyttjandet av den sexuella akten . Att veta dina alternativ för glidmedel kan göra sex mer roligt för dig och din partner

Saliva

Något varje . person har med sig hela tiden är hennes mun . När man står inför behovet att få något vått och halt , det finns ingen enklare lösning än saliv . Det område som ska penetreras kan blöta ner med rikliga mängder av spott genom att slicka och oralsex , och genomträngande enheten kan på samma sätt fuktas detta sätt . När en grundlig mängd fukt har tillämpats , kan samlaget sker med större lätthet än utan denna smörjning .

olivolja

Olivolja har använts i århundraden för sex . Vare sig i ett semi-stelnat tillstånd eller direkt ur flaskan , är olivolja en naturlig smörjmedel som kan intas såväl som placeras inne i kroppen utan skadeverkningar . När du använder stelnat olja , gnid in den på genomträngande orgel eller dildo och låt värme för att smälta det som det är gnuggade i. När den används som en olja , bara gnugga en handfull på sex delar och börja spela . Du hittar smörjning mer än tillfredsställande, och smaken är intressant också . Tänk på att någon olja glidmedel förstör latex , så inte tänker använda detta smörjmedel om du kommer att använda kondom vid sex .

Smör

Undvik att använda honung eller sirap för sexuella smörjning . Klibbighet är inte vad du strävar efter . Du vill hala . Du kan använda nästan vad som helst som är en naturlig olja-bara tänka på smaken och lukten av produkten-och också att olje -och kondomer inte blandas. Kokosolja och andra tunga oljor kan vara irriterande och smaka illa . Istället använder små mängder varma smör eller margarin , något som gjorts med ljus , välsmakande oljor . Var noga med att inte använda något med för mycket salt eller konserveringsmedel. När det gäller din kroppskaviteterna , desto mer naturligt , desto bättre .

Previous:nothing Next:pubertet råd

Relaterade artiklar


 • preventivmedel uttagsmetod
 • papillomavirus faq
 • preventivmetoder och teknik
 • hem oförmåga botemedel
 • Hur vet man att ringa läkaren om ditt barn eller barn är sjukt
 • hur man förbereder hälsosamma mellanmål varje dag för dina barn
 • naturliga örter som hjälper erektionsproblem
 • biverkningar av chlomid
 • användning av manliga spermier
 • Vilka biverkningar har spermiedödande har på kvinnor ?
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com