holistiska behandlingar av erecile dysfunktion

Inlagd av: Magnus Ekblad uppdaterad: 2014-10-24
Enligt Urologi Channel Webbplatsen kommer de flesta män upplever några förekomsten av erektil dysfunktion med den tid de är 40 år gammal . Var som helst , som inte gör erektil dysfunktion-annars känd som impotens-lättare att hantera . Erektil dysfunktion är en oförmåga att få eller upprätthålla erektion för sexuellt umgänge. Det är ett vanligt tillstånd som kan leda till större problem såsom komplikationer i er relation . Det finns dock holistiska behandlingar mot erektil dysfunktion som riktar både den fysiska och psykiska problem .

Psykologi

Enligt Impotens Guide webbplats , cirka 10 till 20 procent av alla fall av erektil dysfunktion är baserade på psykologiska frågor . En instans av maktlöshet kan leda till mer , och detta beror på att en bär på oro för att han kommer att lida av en annan mindre -än- optimal situation . Gå sexuella rådgivningssessioner ensam eller med din partner kan hjälpa dig att hitta roten till din ångest och gör att du kan känna dig mer bekväm i din sexuella roll . Vissa män också vända sig till mer drastiska psykiska behandlingar såsom hypnos . Frekvent motion kan också hjälpa . motion frigör endorfiner som kan orsaka en " naturlig hög " och släppa spänningar

Livsstil

Förstå att vissa av dina problem kan vara psykiska , är det också viktigt att ta itu med de verkliga fysikaliska frågeställningar . Din livsstil kan vara en bidragande faktor till erektil dysfunktion. Om du är stadigvarande alkohol, tobak eller droger användare kan du vara på en högre risk för erektil dysfunktion. En dålig kost helt eller snabbmat och beredda livsmedel kan också vara en avgörande faktor. Äta ohälsosamma kan leda till vaskulär sjukdom , vilket är en vanlig orsak till impotens eftersom det begränsar blodflödet till penis . Att förändra dessa faktorer i ditt dagliga liv kommer att bidra till att förbättra din fysiska och psykiska hälsa. Detta kommer också att leda till bättre sexuell hälsa .

Tillägg

Många uppger att näringstillskott kan leda till bättre erektioner . Inositol hexaniacinate ökar blodflödet och sänker kolesterolet , vilket kan göra det lättare att få erektion . Det är sant , eftersom erektioner är beroende av blodflödet till penis . Med regelbundna kompletterande vitaminer och mineraler-som vitamin C, vitamin E och zink-kommer att bidra till att förbättra din hälsa och immunsystemet. Att behandla hela kroppen är målet för holistisk medicin , och som också kommer att bidra till dina speciella förutsättningar av erektil dysfunktion .

Örter

Även om det finns liten eller ingen vetenskapliga data till stöd för deras effektivitet , det finns några populära naturläkemedel för erektil dysfunktion. Det enda alternativet behandling som godkänts av Food and Drug Administration är Yohimbe bark extrakt , detta extrakt hjälper till att vidga små blodkärl , särskilt de av penis . Horny Goat Weed sägs öka testosteron och sköldkörtelhormoner , men detta är helt enkelt de påståenden som gjorts av tillverkarna . Örten Maca brukar kallas peruansk Viagra eftersom det har använts i de peruanska Anderna i århundraden som ett afrodisiakum och impotens behandling .

Överväganden

Det finns många behandlingar som är tillgängliga är det viktigt att komma ihåg att det finns närvarande inga "botemedel" mot impotens . Allas resultat med impotens behandlingar kommer att variera. Du bör också tänka på att naturläkemedel och kosttillskott kan ta månader att påverka ditt sexliv , och de kommer inte att ge samma snabba resultat som receptbelagda läkemedel du kan ta bara några minuter före sexuell aktivitet.

Previous:nothing Next:hur du köper Valtrex

Relaterade artiklar


 • herpes komplikationer
 • hur man kan övervinna erektil dysfunktion
 • humant papillomvirus information
 • preventivmetoder och teknik
 • kostnadsfri hjälp för tidig utlösning
 • risk för graviditet med en spiral
 • hur länge kan preventivmedel tas ?
 • kan jag bli gravid utan ägglossning ?
 • hur kan herpes sändas ?
 • retrograd ejakulation behandling
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com