nedsatt libido information

Inlagd av: Jeanette Morales uppdaterad: 2014-10-06
Ett antal faktorer påverkar förändringar i graden och intensiteten av sexuella begär under ditt liv . Många gånger , individer oroa sig för förlust eller minskad sexlust , eller låg libido , utan anledning . Sexualiteten är en mycket flytande begrepp och bör behandlas som sådana. Andra gånger finns det dock en markant skäl för den förändring som måste åtgärdas . Det viktiga är att veta skillnaden

Definition

en sänkt eller låg libido är en förlust eller minskning av önskan eller behöver ha sex . Om ingen sexlust närvarande anses du asexuell .

psykiska orsaker

en sänkt eller låg libido kan orsakas av en rad mentala eller psykiska problem , varav de flesta kan enkelt lösas . Problem i en relation eller rädsla för en dålig sexuell förmåga kan leda till en låg libido för endera partnern . Depression eller en psykisk sjukdom kan ha en direkt inverkan på din sexlust . Ångest eller rädsla för graviditet eller sjukdom kan också minska din sexlust .

Andra orsaker

Ändringar i hormoner eller fysiska förutsättningar kan också resultera i en minskning av sexlusten . För kvinnor kan graviditet och vaginal torrhet resultera i ett nedsatt libido . Erektil dysfunktion eller impotens hos män kan leda till en minskning i sexlusten också.

Solutions

Ibland är ett besök till en läkare för att ordinera medicin för att behandla depression, ångest eller fysiska krämpor . Merparten av tiden , effektiv kommunikation mellan parter kan hjälpa till att mildra ångest eller problem i relationen . En bra session med en relation kurator kan också bidra till att lösa dessa problem. Om en liten tid och kommunikation hjälper inte problemet , måste du kontakta en läkare för mer information.

Fördelar

Ibland kan en nedsatt libido vara en välsignelse i förklädnad . Det kan vara en tid när du , som ett par , koppla känslomässigt med inslag av kön ur under en tid. Dessutom , om du är singel , skulle nedsatt libido vara en mycket trevlig tillfällighet .

Previous:nothing Next:behandling av kongenital aplasi sädesledare

Relaterade artiklar


 • medicin för att hjälpa kvinnor bli gravid
 • kvinnliga STD symtom
 • Valacyclovir biverkningar
 • behandling av kongenital aplasi sädesledare
 • Effekterna av att byta från 28 till 21 dagars preventivmedel
 • humant papillomvirus diagnos
 • Hur vet jag om jag har genital herpes ?
 • tonåriga bröst tillväxt
 • icke hormonella preventivmetoder
 • definiera hiv
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com