tea tree olja botemedel & genitala vårtor

Inlagd av: Camilla Näslund uppdaterad: 2014-10-08
Kondylom är knölar eller prognoser på könsorganen som orsakas av humant papillomvirus , eller HPV . Hos män vårtor anses fula , men ofarligt . Hos kvinnor verkar det finnas några sammanslutning av genitala vårtor med livmoderhalscancer. Oavsett vilket är det bäst att behandla dem som de är lätt överförs mellan sexuella partners . Om ditt ärende är ganska avancerad , kanske du vill se en läkare och diskutera möjligheterna att kirurgiskt avlägsnande . För mild till måttligt utvecklade fall kan en lokalt applicerad hembehandling vara ett lönsamt alternativ.

Tea Tree Oil

En av de mest populära hem rättsmedel för genitala vårtor innefattar tillämpning olja tea tree direkt till . drabbade området. Tea tree olja erhålls genom destillation av australiska löv tea tree . En populär traditionell medicin bland aboriginer stammar , har tea tree-olja länge varit uppskattad för sin antiseptiska , svampdödande och antivirala egenskaper . Det har endast nyligen gjort sin väg in mainstream Amerika , och är nu tillgängliga på de flesta apotek , hälsokostaffärer och på apotek .

Ansökan

Att behandla dina vårtor med tea tree-olja , placera helt enkelt ett par droppar olja på en steril kompress . Placera fuktad kompress mot vårtan och fäst det med medicinsk tejp . Låt kompress på plats för åtta till 10 timmar , ta sedan bort den . Noggrant tvätta det drabbade området. Upprepa behandlingen en gång om dagen tills vårtor har försvunnit . På grund av den tid för att medicineringen ska få full effekt , många människor har lättare att tillämpa oljan tea tree före sänggåendet och ta bort kompress först på morgonen .

Alternativ

Om du tycker att raka tea tree-olja är för stark för dig, eller om du upplever några rodnad , obehag eller klåda efter det drabbade området har behandlats , prova att späda ut tea tree olja genom att blanda den med ricinolja eller genom att tillsätta några droppar att aloe vera gel och tillämpa det direkt till vårtan innan du täcker den . Om besvär kvarstår , kan du vara allergisk mot tea tree-olja . Om detta verkar vara fallet , tvätta det drabbade området med mild tvål och varmt vatten . Skölj noga och torka med en ren handduk . Försök att behandla vårtor med en äppelcidervinäger sköljning , följt av en tillämpning av ricinolja . Täck regionen då har bearbetats , precis som du gjorde med tea tree-olja åtgärda .

Previous:nothing Next:du måste använda extra glidmedel på kondomer ?

Relaterade artiklar


 • effektiviteten i spermiedödande medel
 • HPV -virus infektioner
 • Kan jag vara gravid 2 veckor efter min tid ?
 • Definitionen av afrodisiaka
 • inte stoppa preventivmedel ändra dina fertila period ?
 • HPV-sjukdom
 • vilken ålder gör klimakteriet startar ?
 • hur du kontrollerar att ett barn är ordentligt vaccinerade i högstadiet
 • fördelar och nackdelar med vasektomi
 • alternativa preventivmedel
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com