tester för impotens

Inlagd av: Jan-Olof Stoor uppdaterad: 2014-10-17
Impotens är ett pinsamt ämne för många män , men det är en viktig sådan , som en mans sexliv och hans förtroende kan lida skada om impotens är ett bekymmer . Det är ett vanligt problem , och de flesta män kommer att handla om den minst en gång under sin livstid . Den goda nyheten är att impotens kan enkelt diagnostiseras , och i de flesta fall lätt att behandla

Identification

Impotens , även känd som erektil dysfunktion är en sexuell sjukdom som påverkar en människas förmåga att utveckla och bibehålla en erektion för sexuella prestation. En erektion uppstår när blod kommer in och stannar kvar i svampliknande kroppar som är inuti penis . De flesta erektioner utlöses av sexuell upphetsning signaler som skickas från hjärnan till nerver som finns i penis . När en man påverkas av impotens , utveckla och upprätthålla en tillfredsställande erektion blir utmanande eller omöjligt .

Betydelse

Impotens kan orsaka förlägenhet och frustration . En människa kan känna sig otillräckliga , särskilt eftersom att inte kunna utföra sexuellt påverkar inte bara honom, men hans partner också. En man kan drabbas av allvarliga psykologiska konsekvenser som en följd av kämpar med impotens . Vikten samhället och specifika kulturer plats på sexuell potens och virilitet kan vara särskilt skadligt för en man som är impotent

Orsaker

Det finns vanligtvis två typer av orsaker till impotens . fysiska krämpor och psykiska problem . Fysiska problem som kan orsaka impotens omfatta kärlsjukdomar, diabetes , Neurologi och hormonell obalans . Användningen av cigaretter och konsumtion av alkohol kan också orsaka impotens , och vissa typer av receptbelagda läkemedel kan också orsaka erektil dysfunktion.

Symtom

Symtomen vid manlig impotens är ganska självklara och enkla att upptäcka . Om en man inte kan utveckla eller behålla en erektion för minst 25 procent av tiden , då han kan ha impotens . Manlig impotens kan också diagnostiseras om en människa kan få erektion , men det är inte tillräckligt fast för att vaginal penetration , eller om erektioner är korta och kortlivade .

Test för Impotens

diagnostisera manlig impotens vanligtvis börjar med några direkta frågor från en läkare eller urolog . En man blir tillfrågad om hur och när impotens utvecklas , liksom alla livsstilsvanor som kan tillskriva impotens . En fysisk undersökning kommer också att göras . Under tentamen en man kan förvänta sig att få blod dras för att kontrollera hormonnivåer . Blodtrycket kommer sannolikt att fattas och hans penis kommer att bedömas för att se skick blodkärl , vävnader och nerver . Särskild uppföljning tester, såsom den nattliga penis SVULLNANDE test kan också göras .

Behandling

När det bekräftas att en man verkligen är impotent , kan behandlingen möjligheter prövas . En väl balanserad kost , bara mycket vätska , daglig motion och dricka med måtta kommer att uppmuntras. Om impotens tros vara av fysisk art , kan medicinering ordineras för att behandla det , eller för att behandla andra hygienkrav som utlöser impotens . Om impotens tros vara orsakade av psykologiska frågor , kan rådgivning rekommenderas .

Previous:nothing Next:impotens definition

Relaterade artiklar


 • HPV-sjukdom
 • hur man gör färska barnmat på vintern
 • vad är orsakerna till långa menstruationscykler ?
 • naturliga sätt att öka fertiliteten
 • symptom på klamydia hos män
 • Definitionen av äggledarna
 • tri - legest fe biverkningar
 • infertilitetsbehandling droger
 • tips för att öka spermier
 • effektivitet cykel pärlor
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com