testosteron grädde effekter

Inlagd av: Stefan Svensson uppdaterad: 2014-10-12
Testosteronbrist är mycket vanligt hos män i alla åldrar . Ingen vet exakt varför du kan vara bristfällig i testosteron , men håller med om att det finns behandlingar som kan vara effektivt. Om du är intresserad av testosteronbrist och behandlingar , särskilt krämer som används som behandling , det finns flera omständigheter och överväganden att veta om dem, inklusive biverkningar

Funktion

Hormonell är den största anledningen testosteron krämer används . Denna typ av hormonersättningsbehandling används när en manlig eller kvinnlig har visat sig vara låg i testosteron , även känt som testosteronbrist , som kan orsaka mer än en uppenbar symptom . Dessa testosteron krämer är aktuella behandlingar och har varit kända för att vara effektiva mot en brist .

Symtom

Det finns flera symptom att titta efter när du misstänker att testosteronbrist kan vara svaret . Minskad muskelstyrka , minskad sexlust , minnesförlust , humörsvängningar eller depression kan alla vara symptom på en låg nivå av testosteron . Även om ett eller flera av dessa symtom inte automatiskt betyda att det finns ett problem , kan det vara så . Symtom hos kvinnor är lite olika , och inkluderar värmevallningar och brist på menstruation , tillsammans med den manliga symtom på håravfall och minskad sexlust .

Effekter

testosteron krämer som en hormonbehandling kan potentiellt orsaka flera otrevliga eller farliga biverkningar. Magen förhållanden såsom matsmältningsbesvär , yrsel , huvudvärk , hudirritation , vätskeretention och humörstörningar är alla kända biverkningar av att använda testosteron krämer , även om vissa är mycket sällsynta. Vissa program för behandling eller läkare kan göra anspråk på att med rätt användning bör det inte finnas några negativa biverkningar alls . Den vanligaste biverkningen är mild till måttlig hudirritation till följd av en eller annan ingrediens i grädden .

Ansökan

Hur och var man tillämpa testosteron krämer kan variera något beroende på märke , rekommendationer läkare och enskilda varumärke riktningar . Generellt är dock testosteron kräm appliceras en gång dagligen till flera delar av kroppen . Armar , mage , lår och axlar är alla vanliga områden där testosteron krämer tillämpas . Det är viktigt att följa läkarens order vid tillämpningen av testosteron kräm eftersom en för stor mängd testosteron kan orsaka andra obehagliga biverkningar.

Insight från experter

Tanken att testosteron krämer kan ge positiva effekter även för dem utan testosteron brist är en som inte har bevisats . Med detta sagt är det viktigt att se din läkare om du misstänker att du kan vara bristfällig i testosteron så att rätt tester kan göras. Detta är viktigt om du är man eller kvinna , eftersom det är möjligt för båda att ha testosteronbrist . När upptäckte , kan din läkare hjälpa dig att kontrollera och behandla den . Testosteron krämer allmänhet måste förskrivas av läkare , så att få insikt från en professionell kommer i hög grad hjälpa dig .

Previous:nothing Next:manliga STD symtom

Relaterade artiklar


 • Hur vet jag när jag har ägglossning ?
 • göra tonåringar behöver föräldrarnas samtycke för födelsekontroll ?
 • livsmedel som behandlar impotens
 • farorna med p-piller
 • hur de manliga reproduktionsorganen fungerar
 • göra badtunnor döda spermier ?
 • klamydia i halsen symtom
 • erektil dysfunktion på grund av diabetes
 • fertilitetspreparat fakta
 • Hur länge kan spermier leva utanför kroppen ?
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com