växtbaserade behandling för erektil dysfunktion

Inlagd av: P-O Lennartsson uppdaterad: 2014-10-23
Orsaken till erektionsproblem kan vara fysiskt eller psykiskt . Fastställa orsaken är en av de viktigaste faktorerna för att hitta en effektiv behandling. Läkemedel som Viagra verkar genom att förbättra blodflödet till penis , men vissa växtbaserade behandlingar kanske kan ha en liknande effekt på penis och lösa frågan om erektil dysfunktion

Läkare eller Herbalist

Innan du använder ett naturläkemedel mot erektil dysfunktion , diskutera problemet med en läkare eller herbalist . Även örter kan vara ofarliga i de flesta fall finns fortfarande kan biverkningar som förknippats med örter när de används felaktigt . Örter kan påverka receptbelagda mediciner i vissa fall. Din läkare kan ha möjlighet att ändra några receptbelagda mediciner som du tar om en ört kan göra det ineffektivt.

naturläkare är den bästa källan för information om korrekt användning av växtbaserade behandlingar . Dessa yrkesmän kan ge dig information om lämplig ört att använda och korrekt dos . Det rekommenderas starkt att du besöker en läkare eller herbalist innan du försöker någon ört behandling på egen hand .
en korrekt behandling av erektil dysfunktion beror på orsaken till problemet . Känslomässiga eller stressrelaterade impotens kan bara kräver livsstilsförändringar för att rätta till problemet . Örter kan vara mycket fördelaktigt för att lindra stress också.

örter för ökat blodflöde

Yohimbe är ett naturläkemedel som kommer från barken av Yohimbe trädet . Det här trädet är hemma i Afrika och kan öka blodflödet till penis . Manlig impotens är vanligtvis behandlas med detta växtbaserade behandling . Det finns några biverkningar till denna behandling såsom illamående , yrsel och sömnlöshet .

Ginkgo biloba är ett annat naturläkemedel som används vid behandlingen för erektil dysfunktion på grund av dess förmåga att öka cirkulationen och blodflödet . De biverkningar för ginkgo biloba är låga , men i mycket höga doser kan det öka risken för blödning .

Örter för stress

erektil dysfunktion kan ha psykologiska orsaker som stress och ångest . Växtbaserade behandlingar som inte kan ha använts mot erektil dysfunktion kan ha en stor inverkan på att lindra stress och oro , som kan hjälpa till med impotens problem .

Kamomill är en populär ört för att lindra stress och öka avslappning . Denna ört kan ha en lugnande effekt på dig , så se till att du använder den innan läggdags och få ordentlig sömn . Att förbättra kvaliteten på din sömn och avslappning kan lindra vissa av stress och oro som kan vara roten av erektil dysfunktion .

Valeriana är en annan sederande ört som ska användas innan läggdags . Återigen , använd denna ört att slappna av och ge kroppen och sinnet ordentlig vila .

Previous:nothing Next:fördelar och nackdelar med spiral

Relaterade artiklar


 • biverkningar av paragard
 • preventivmetoder jämfört
 • sätt att mjölka prostatan
 • hur man kan öka sperma ansvarsfrihet
 • testosteron för kvinnors libido
 • Kan man bli gravid för 4 dagar i mens?
 • Hur lång tid Plan B stanna i kroppen ?
 • Hur länge kan spermier leva utanför kroppen ?
 • effektivitet cykel pärlor
 • orto - cyclen biverkningar
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com