kronisk prostatit behandling

Inlagd av: Jeanette Morales uppdaterad: 2014-11-16
Kronisk prostatit ( ibland kallad blå bollar ) är ett tillstånd där prostatakörteln blir infekterat eftersom den inte släpper sin vätska . Behandling av denna infektion börjar med att erkänna ett symptom på och söka medicinsk hjälp . Förebyggande åtgärder är den mest effektiva formen av behandling

Prostata

Den manliga prostatan är en liten körtel som sitter på toppen av urinröret . Det sveper runt urinröret , den långa röret som utsöndrar sperma och urin . Det finns många saker som är okänt om syftet med prostatan. Det verkar dock dess främsta uppgift vara att släppa en vätska som innehåller näringsämnen under utlösning . Dessa näringsämnen tillåta sperma att överleva längre i slidan för att stödet i reproduktionen .

Kronisk Prostatit

prostatit ( eller en prostata infektion ) är någon inflammation i prostatakörteln. Kronisk prostatit är en typ av prostata infektion . Med kronisk prostatit , beror inflammationen från en säkerhetskopia av prostata vätska som är tänkt att släppas ut under utlösning . Som ett resultat blir prostatan irriterad och börjar svälla . Några av de vanligaste orsakerna till kronisk prostatit är vanliga upphetsning utan utlösning eller täta vibrationer , till exempel lastbilschaufförer och motorcyklister erfarenhet .

När söka vård

Många prostata infektioner går obehandlade eftersom du inte kan se inflammation i prostata . Det första steget till att behandla kronisk prostatit är att känna igen symptomen . Du kanske märker att du har svårt att urinera eller anläggningen en ström av urin . Om du har kronisk prostatit , kanske du märker att i slutet av din urinering ström , det finns milkly vätskeutsöndringen . Du kan också uppleva smärta eller sveda när du kissar eller utlösning . Du bör se din vårdgivare så snart du märker dessa symtom . Han kommer ge dig en prostata tentamen och även ta urinprov för att kontrollera infektionen .

Behandling Alternativ

Kronisk prostatit skiljer sig från andra typer av prostatit , eftersom det inte finns några virus eller bakterier orsakar . Receptbelagda mediciner gör lite för att bota denna typ av infektion , men det kan hjälpa behandla de smärtsamma symtomen . Att bota kronisk prostata , måste du utsöndra blockering i prostata . Du kan behandla det här problemet på hemmaplan genom utlösning oftare genom samlag eller onani . Däremot kan utlösningen vara smärtsamt för dem som har kronisk prostatit . Din vårdgivare kan tyda prostata massage istället . Prostata massage är stimulering av prostatakörteln genom införandet av fingrar i anus . Genom regelbundna prostata massage , kan din prostata uppmanas att släppa sitt vätskor .

Förebyggande Alternativ

Den bästa behandlingen för denna sjukdom är förebyggande. Att förebygga kronisk prostatit är mycket enklare och billigare än att behandla det, och det finns färre komplikationer . Det viktigaste du kan göra förhindra kronisk prostatit är inte att tillåta dig att bli upphetsad utan utlösning . Du bör också undvika situationer där du upplever en massa vibrationer i prostatakörteln , speciellt om du är över 40 år . Om du är benägen att kontakta kronisk prostatit , kan du överväga prostata massage som en förebyggande åtgärd .

Previous:nothing Next:utveckling av könshår

Relaterade artiklar


 • spela att spela med din älskare
 • livsmedel som bekämpa erektil dysfunktion
 • botemedel för inga erektioner
 • abortpillret komplikationer
 • naturliga botemedel mot erektil dysfunktion
 • historia spiral
 • vestibulära adenitis orsaka
 • hur man kan övervinna erektil dysfunktion
 • Vilka är fördelarna med Horny Goat Weed ?
 • ska jag gå från min preventivmedel ?
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com