olika typer av kvinnlig kondom

Inlagd av: Annika Hultén uppdaterad: 2014-11-02
Kondomer är ett hinder preventivmedel för kvinnor , denna form av preventivmedel används för att förebygga både oönskade graviditeter och sexuellt överförbara sjukdomar ( STD ). Det finns några olika typer av kondomer att välja mellan , var och en ger användaren 79 till 95 procent av det skydd de behöver . Planned Parenthood säger att för varje kvinna som korrekt använder denna produkt , upp till fem av 100 blir gravida under ett års tid

Du behöver : .
HCG ampuller
Sprutor .
Läkarintyg eller recept undertecknat av en läkare .
Små svalare t. ex. sådana som används för transport av insulin .

FC Kondom

FC ( kvinnlig kondom) som säljs av Female Health Co ( FHCO ) och även kallad " verklighet kondom , är " tillverkad av ett ämne som kallas polyuretan . Det skyddar partner från att bli sexuellt överförbara sjukdomar och den kvinnliga från att bli gravid . Den innehåller också ett smörjmedel , även om det inte har någon spermiedödande medel . Den finns i flera olika varumärken, som inkluderar Care , Dominique , Femidom , Femy , Min Femy , Protectiv och verklighet .

FC2 Kondom

Denna kondom är mycket billigare än originalet FC ( kvinnlig kondom ) eftersom den är gjord med en billigare syntetisk nitril material , dock är det mycket effektivt att stoppa graviditet och könssjukdomar . Det säljs också under varumärken som Dominique , Femidom , Femy , Min Femy , Protectiv och verklighet . Både FC och FC2 kvinnliga kondomer är godkända av US Food and Drug Administration .

VA Wow Kvinnliga kondomen

VA w. o. w. står för V-Frame design som är utanför och påsen som är inne , det w. o. w. avser Slitna-of- kvinnor . Denna kondom är smord och är en latex material . Det ser ut ungefär som en normal kvinnlig kondom , med undantag av att ha en svamp på slutet. Som för sent 202C kondomen ännu inte har FDA : s godkännande

Strumpbyxor Kondom

Detta är ett par trosor med en kondom som inte kräver en applikator , och trosorna är mycket attraktiv och tilltalande , men Det måste bäras under arbetet med samlag . Kondomen är ett hölje av polyofinic material är det smörjas med en icke-spermiedödande glidmedel i och utanför slidan . Kondomen ( mantel) monteras i trosorna innan samlaget . När samlaget har ingått , kan du kasta bort slida och tvätta trosor att användas igen . Ersättning slidor kan köpas separat . Dessa kommer i varumärken som Durex och SAFEX .

Path kvinnors Kondom

Detta är den nyaste av det kvinnliga kondomer och har uppgraderats för att ge kvinnan mer komfort . Den är gjord med en polyuretan material som den vanliga kondomer . Men till skillnad från den inre ringen i den normala kvinnliga kondomen innehåller Path kondom bitar av skum för att göra produkten och dess införande bekvämare för bäraren . Hela kondom är i en kapsel , som löser upp efter användning . Denna kondom gjorde bra i tester och enligt Path företaget, Women 's kondom är inom dess slutfasen av testning innan de fick FDA-godkännande.

Previous:nothing Next:kan du vara gravid 2 veckor innan mensen ?

Relaterade artiklar


 • hem botemedel mot erektil disfunction
 • fördelar och nackdelar med vasektomi
 • hur preventivmedel fungerar
 • symptom på hypogonadism
 • vad är en Nuva ring ?
 • fördelar och nackdelar med blygd rakning
 • olika dagen-efter- piller
 • klamydia behandling under graviditeten
 • skäl till varför en vasektomi misslyckas
 • Hur man köper orto EVRA-plåstret i Mexiko
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com