örter och kryddor för libido

Inlagd av: Jeanette Morales uppdaterad: 2014-11-13
När din sexlust är mindre än robust , kan du vara orolig . Många faktorer kan påverka din önskan att ha sex , inklusive hormonbehandling, förändringar i kroppen , omvärldsförändringar som ett nytt jobb eller nya hem och så vidare . Även om du kanske tycker om medicinska behandlingar för att hjälpa din sexlust , titta först ditt eget kök skåp för att hitta örter och kryddor för libido som du kan prova på egen hand . Hoppa över pinsamma tur till läkaren som kokade ihop vissa måltider med hjälp av libido-öka måltider med örter och kryddor.

Ginko

Ginko , naturläkemedel som används till allt från bättre minne och koncentration till viktminskning är populär av en anledning . Ginko förbättrar cirkulationen , och kan även öka cirkulationen till vissa områden av kroppen . En dos på Ginko varje dag kan hjälpa dig att känna rörelserna för sexuellt umgänge genom att mer omlopp på könsorganen . Lägg till en liten dos av en eller två caplets varje morgon eller kväll , som godkänts av din läkare , och du kan märka en skillnad nästan omedelbart av en sammanfattning uppsving i din libido .

Catuaba och Muirapuama

Catuaba och Muirapuama , två örter som är vanliga i delar av Brasilien är kända regionalt för sin libido-öka befogenheter . Faktum är att vissa butiker och barer erbjuder en sexuell dryck av dessa två blandas i tropiska drinkar för par att konsumera tillsammans . Noterad herbalist , Antonio Matas , svär vid sina befogenheter när de kombineras , med hänvisning till att med en kombination , även par som har varit ointresserad av sex blir som nya par återigen , om du vill prova själv , hitta Catuaba och muirapuama på en lokal naturläkemedel butik och följ doseringsanvisningarna på förpackningen.

Spiskummin , chilipulver och persilja

Några av de kryddor som finns på din grundläggande kryddhylla kan tillsättas i livsmedel för att hjälpa pumpa upp önskan . Hetare kryddor som spiskummin och chilipulver kan öka libido genom att värma kroppen, inklusive könsorganen , vilket kan bidra till att öka nivåerna av begär. Persilja är också ofta som ett libido öka ört , men vetenskapen har ännu inte berätta varför . Prova att piska upp ett parti av kryddig , salsa kyckling eller en kastrull med chili , lägga massor av spiskummin , chilipulver och andra heta kryddor för att göra det en het natt också .

Previous:nothing Next:som är i riskzonen för genitala vårtor och HPV ?

Relaterade artiklar


 • mat för fler spermier
 • kostnadsfri hjälp för tidig utlösning
 • hur man kan kontrollera barnets hår för löss
 • klamydia i halsen symtom
 • HPV -vaccin lagar
 • behandling för klamydia skick
 • inte herpes ut rakhyvelsutslag ?
 • kan du vara gravid men ändå få mens?
 • reproduktionsstörningar hos människa
 • STD tonåring information
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com