vilken mat producera feromoner i kroppen ?

Inlagd av: Annika Hultén uppdaterad: 2014-11-07
Fler och fler människor använder naturens egna kärleksdryck , feromoner , för att främja nya och befintliga relationer med medlemmar av det motsatta könet

Naturens Love Potion

Vi har fått veta att choklad och rosor är vägen till en kvinnas hjärta , men lite av " Love Potion No 9 " kan vara vad som krävs för att antända sexuell attraktion .

Förståelse Feromoner

Sex feromoner , per definition , är luftburna kemikalier omätbara som lukter , som produceras av våra kroppar som utlöser ett naturligt beteende svar i medlemmar av samma art .

Feromoner ( uttalas fera-stön ) behandlas av någon liten körtel i näsan som förmedlar meddelanden till limbiska delar av hjärnan , även kallad " . Seat av känslor "

VNO

När denna lilla körtel eller vomeronasala organet , även känd som VNO får ett feromon signal som det sänder en varning till hjärnan som skapar en undermedveten ökning sexuell lust .

Passion och fortplantning

Inom djurriket , dessa naturligt förekommande dofter kommunicera en vilja och beredskap att para sig. Lusty manliga däggdjur kommer att söka efter miles , slåss mot andra utmanare och trotsa alla hinder att avla med den kvinnliga efter eget val . Björnar , bin och buffel göra det , man gör det också . Feromoner spela en stor roll i passion och fortplantning

Animal Magnetism

I både kvinnor och män , är feromoner utsöndras i sex delar av kroppen . armhålor , bröstvårtor , könsorgan , mun , öron och ögon . Sex feromoner produceras främst från apocrine eller svett , körtlar . Dessa körtlar är mest aktiva under puberteten och kan förklara varför vi intensivt bli attraherad av det motsatta könet på denna punkt i vår utveckling .

Vår ursprungliga svar på feromoner andras också förklarar attraktion , lust och vilja . Nya vetenskapliga studier runt om i världen, däribland ett för närvarande pågår vid universitetet i Kentucky anger , " Det hela handlar om kemi " .

En rapport från National Academy of Science i USA , uppger att " Enligt djurstudier är valet av sexpartner hög grad påverkas av sex- specifika feromonsignaler , som behandlas av manliga och kvinnliga parning belägna i den främre hypothalamus . "

Även om det är omöjligt att se eller lukta på dem , feromoner är tillräckligt kraftfulla för att attrahera det motsatta könet med en intensiv magnetism .

kulturvanor Kortslutningshållfasthet sexuell attraktion

Våra kulturella vanor ofta kortslutning vår sexuella attraktion moderna människan anser kroppslukt vara motbjudande , vilket innebär unseemliness och avsky vi bada , buff och schampo för att ta bort lukt och dölja vår doft . maskering våra naturliga feromoner med deodoranter , befogenheter kropp , sprayer och tvålar .

Så du kan fråga , vad är en person att göra , ingen vill stinker av kroppen lukt Ingen föreslår vi sluta bada ? . Produkter som innehåller feromon produkter såsom krämer , ljus och bodyspray är en växande marknad . Men för dem som väljer att inte lägga mer gifter och kemikalier till sina kroppar , det finns naturliga livsmedel för att hjälpa kroppen att fortsätta pumpa ut de kraftfulla feromoner .

Lägg krydda ditt kärleksliv Med naturliga livsmedel

Feromoner kan ändra en uppfattning av andra människor . När feromon produktionen ökar , både män och kvinnor uppfattas vara mer sexuellt attraktiv , tillgänglig och vänlig .

För att öka produktionen feromon naturligt , mumsa på rå selleri eller lägga till färsk selleri juice till din diet . Selleri innehåller enzymet androsteron , som släpptes som ett feromon hos män . Detta krispiga mellanmål också sägs öka kvinnors sexlust .

Tillräckliga testosteronnivåer hos män krävs för feromon produktion .

förbättra din sexuella överklagande med motion . Män som motionerar regelbundet har i allmänhet har högre testosteronnivåer än de som inte utövar ; höja din nivå av testosteron , öka ditt feromon nivåer .

Att arbeta upp en bra svett är också till nytta för hud och porer , spola ut gifter och hjälper till att distribuera naturliga feromoner på huden .

zink , finns i nötter , pumpakärnor och spenat , ökar produktionen av testosteron vilket i sin tur stärker feromon produktion .

Fänkål , ingefära , anis , lakrits , gurka och sparris påverka doften av kroppen sekret och är dofter som stimulerar sexuell upphetsning.

Experiment och njut-öka feromon produktion den naturliga vägen kan lägga till en ny krydda till ditt kärleksliv .

Previous:nothing Next:om bröst tillväxt hos vuxna

Relaterade artiklar


 • IUD utvisning symtom
 • Effekterna av micronor progesteron kräm
 • spermiedödande medel fakta
 • definiera hiv
 • effektivitet cykel pärlor
 • sätt att inte bli gravid
 • kondomer och infektioner jäst
 • ägglossning som det påverkar familjeplanering
 • hur man identifierar om ditt barn har dyslexi
 • humana reproduktiva systemet tutorial
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com