Valtrex effektivitet

Inlagd av: Jeanette Morales uppdaterad: 2014-12-08
Valtrex ( Valacyclovir MDI ) är ett antiviralt receptbelagt läkemedel som används för att minska symtomen och överföring av herpes simplex1 ( HSV1 ) , herpes simplex2 ( HSV2 ) och herpes zoster . Valtrex är avsedd att användas av vuxna med friska immunsystem och bör tas en gång dagligen

Minskning av utbrott

Enligt resultaten . av en klinisk studie som publicerades av Valtrex , mer än hälften av personer med HSV2 som hade sex eller flera utbrott per år har inte haft utbrott efter 6 månader . Efter ett års behandling , över en tredjedel var utbrott gratis . De flesta av de publicerade kliniska data om Valtrex verkar visa att det är mest effektiva för att minska överföring av sjukdomen i motsats till undertrycka utbrott . Dock är de flesta av de stora , långsiktiga kliniska prövningar släppas och finansieras av läkemedelsföretagen som säljer Valtrex , så att hitta nonbiased publicerade uppgifterna kan vara utmanande.

Minskning av Transmission

En studie som publicerades av New England Journal of Medicine år 2004 drog slutsatsen att valacyclovir signifikant minskade risken för överföring mellan heterosexuella par , där bara en partner var bärare av HSV2 . Studien visade att risken för överföring endast var ca 0,4% i disharmoniska par . Data visar att om den smittade partnern konsekvent tar dagligen suppressiv behandling , använder kondomer och avstår från sexuella kontakter medan symtom förekommer är chansen att den noninfected partnern smittas av sjukdomen är ca 4 av 1000 .

biverkningar

Det finns inga publicerade data på säkerhet eller effektivitet i det dagliga suppressiv behandling som sträcker sig förbi loppet av ett år . Valtrex varnar för att de vanligaste biverkningar erfarna effekter är huvudvärk , illamående , buksmärtor och ont i halsen . Andra upplevde också depression , smärtsamma menstruationer , yrsel , ledvärk och en ökning av leverenzymer . En läkare ska omedelbart meddelas om allvarliga biverkningar inträffar, såsom minskad urinering , dimsyn , hudutslag eller klåda , svårighet att andas och svälja , talsvårigheter, darrningar och kramper . Mycket sällan kan patienter har rapporterat håravfall , synförändringar och diarré .

Tillgänglighet

Valtrex är tillgängliga genom recept . Patienter måste samråda med sin läkare och att avslöja allt tidigare villkor innan du påbörjar en daglig suppressiv behandling . När ett recept erhållits, ges Valtrex vara tillgängliga via de flesta apotek .

Pris

Kostnaden för Valtrex är till stor del beroende på patientens sjukförsäkring täckning . Vissa apotek kan ladda upp till $ 300. 00 för 90 kapslar medan online -apotek får ta ut närmare $ 150,00 . Det är viktigt att kontrollera med sin vårdgivare innan de köper Valtrex så ofta försäkringsbolagen kommer att täcka en betydande del av kostnaden .

Previous:nothing Next:Vilka är farorna med medroxyprogesteron ?

Relaterade artiklar


 • hembehandling för mäns erektil dysfunktion
 • information om p-piller Alesse
 • Hur lång tid tar det för spermierna att mogna ?
 • spermiedödande medel metoder
 • kostnadsfri hjälp för tidig utlösning
 • biverkningar av orto - CEPT
 • tecken och symptom på akut HIV-infektion
 • Levitra biverkningar
 • långsiktiga biverkningar av IVF-behandling hos barn
 • ägglossning & symtom
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com