at- home åtgärder för att öka antalet spermier och motilitet

Inlagd av: Charlotte Wannberg uppdaterad: 2014-12-31
Om en man har ett lågt spermieantal , minskar det dramatiskt hans chanser att göra sin partner gravid . Även kallad oligospermi , lågt spermieantal kan vara en frustrerande tillstånd som kan behandlas med kirurgi eller hormonbehandling. Men för dem ovillig eller oförmögen att försöka dessa åtgärder finns det några saker du kan göra hemma för att öka din spermier och motilitet

Frekvens

Enligt Mayo Clinic , som reglerar hur mycket du får utlösning kan hjälpa män med ett lågt spermieantal . Det är viktigt att ha sex ofta runt tiden för ägglossning för att få en kvinna gravid . Kan dock ofta utlösning sänka mannens spermier räkna ännu mer . Även frekvensen kommer att variera från människa till människa, bör män med lågt spermieantal utlösning endast en gång vart 36 timmar när de försöker bli gravida . Tätare utlösningar bara späda spermieantalet .

Temperatur

En ökning av det totala kroppstemperaturen kommer också att minska antalet spermier . Kläder som håller testiklarna lös och bort från kroppen är ett steg för att öka spermieproduktionen . Män som åtsittande trosor bör överväga att byta till boxershorts när du försöker bli gravida . Dessutom är det viktigt att undvika platser som bastu eller badtunnor . Långvarig användning av en bärbar dator som i knäet minskar även spermieproduktionen.

allmänna hälsa

din hälsa också spelar en viktig roll i spermieproduktionen. Vila mycket och motion kan främja en bättre total wellness . Män som använder tobak , dricker mycket alkohol och använder droger tenderar att uppleva lägre spermieantal . När jag försöker bli gravid , är det bäst att undvika tobak, droger och alkohol så mycket som möjligt .

Motilitet

för spermier att effektivt befrukta ett ägg , minst hälften av dem måste flytta . L-karnitin och acetyl-L-karnitin är två proteiner som hjälper spermierna har den energi de behöver för att nå ägget . Nivåerna av karnitin är ofta låga hos män som har dålig spermiernas rörlighet. Det är ett kosttillskott tillgänglig kallas Proxeed som innehåller båda dessa viktiga proteiner som kan bidra till ökad rörlighet. Fördelarna med Proxeed kan ta några månader att träda i kraft , dock .

Previous:nothing Next:p-piller kontra skott

Relaterade artiklar


 • biverkningar av merina
 • herpestecken för munnen
 • Hur kommer spermier ägget ?
 • göra badtunnor döda spermier ?
 • hur man startar preventivmedel på din period
 • hur till check för hål i kondomer
 • Vilka är de behandlingar för lågt spermieantal ?
 • naturliga botemedel mot erektil dysfunktion
 • preventivmetoder jämfört
 • inte stoppa preventivmedel ändra dina fertila period ?
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com