bentonitlera botemedel för impotens

Inlagd av: Jeanette Morales uppdaterad: 2014-12-05
De känslor och farhågor i samband med impotens är tecken på degenererar vitalitet och hälsa . När en man känner sig sjuk eller svag och saknar energi , hans spermier och hormonnivåer går ner , hans cirkulation blir igensatt , och han kan bli deprimerad . Inget av detta hjälper honom att uppnå och behålla en erektion , och detta impotens kan leda till både relationen frågor och låg självkänsla . Med naturliga lösningar såsom tarmrengöring med bentonitlera och mer, kan sexuell aktivitet bli mycket bättre. Depression blad , utmattning slutar , och han känns som en ung man igen

bentonitlera

bentonitlera bildas från gamla . vulkanisk aska och torkade sängar havssalt . Det är en kraftfull detoxifier , säkert bort 25 till 40 gånger sin vikt i toxiner och gamla fekalt material i kroppen genom en process som kallas " adsorbtion , "i motsats till absorption . Det har laxerande egenskaper och är rik på över 50 mineralföreningar bland annat järn, magnesium och kisel . Bentonitlera används i cement , keramik , akne mediciner , kattsand , ansiktsbehandlingar, och i klarningsprocess av vin .

Vad Bentonit Har

bentonitlera fungerar som en svamp . När det blandas med vatten , expanderar bentonit och skapar utrymmen mellan dess partiklar . Fekalt material och toxiner dras in i dessa utrymmen och spolas ut ur kroppen . Det tar bort parasiter , bebyggda slam och slem och andra gifter som är resultatet av år av ohälsosamma matvanor och förstoppning . Det bygger även ut tungmetaller och gamla läkemedelsrester inifrån tarmväggarna .

När kolon är ren , cirkulationen ökar i hela kroppen , inklusive de manliga könsorganen . Ökad omsättning innebär ökad sexuell funktion och tillfredsställelse.

Rengöra Colon

Bentonit är endast en aktiv beståndsdel i en stor kolon rengöra . De bästa kolon renar har två delar : ett kolon stimulator , som pressar tarmen till peristaltiska handling och en intestinal vakuum . Bentonit är lera en stor aktör i intestinal vakuum del av en god kolon rengöra .

kolon stimulator ofta kommer i kapselform . Dessa är tagna med middag . Du börjar med bara en kapsel , och du kan se en dramatisk ökning i tarmen åtgärder nästa morgon . Om du inte gör det, andra natten på middag , ta dig två kapslar . På morgonen ska du bli förvånad över skillnaden i din tarmfunktion . Om du inte, då den natten på middag , du tar tre kapslar av tjocktarmen stimulator . Du fortsätter att öka dosen med en kapsel per natt tills du har 2-3 fantastiska avföringar varje dag .

Med Bentonit

Som en del av tarmen " vakuum ", bentonit kommer i pulverform och kapselform . Pulverform är mycket effektivare än kapslar . Denna del av ett kolon rengöra är full som en " skaka ". Det är svart i färgen och tjock , men det är praktiskt taget smaklös . Du rör en tesked till en matsked av detta pulver i en 8 oz . glas renat vatten eller juice och drick det snabbt . Fyll glaset med 8 oz . vatten , snurra den runt , och dricker det snabbt .

" skaka " ska tas fem gånger om dagen , tillsammans med kolon kapslarna , tills du har 2-3 dramatiska avföringar varje dag utan några hjälpmedel . Med förstoppning ett minne blott , ökar cirkulationen , är oönskad vikt förlorade , livskraft återvänder . . . och det gör ditt sexliv .

Previous:nothing Next:Varifrån kommer ett växande spermie sin näring ?

Relaterade artiklar


 • historia spiral
 • hur du ändrar preventivmedel
 • bentonitlera botemedel för impotens
 • naturliga botemedel mot erektil dysfunktion
 • penis kärlsjukdom
 • produktion av spermier
 • tri - sprintec p-piller biverkningar
 • naturliga livsmedel som ökar den manliga libido
 • fakta om preventivmedel
 • HPV-sjukdom
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com