hur avtar preventivmedel

Inlagd av: Jonathan Nyberg uppdaterad: 2014-12-18
Om du är redo att avbryta ta ditt p-piller , många experter anser att det är bäst att avvänja dig bort dem långsamt . En gradvis minskning av mängden hormoner preventivmedel cirklar i kroppen minskar risken att utveckla besvärande symtom som kan förknippas med snabba hormon svängningar . Detta är speciellt sant för kvinnor som har p-piller under lång tid . Kroppen blir van vid att dessa syntetiska hormoner och kan bli tillfälligt oförmögen att ersätta dem naturligt . Om detta villkor finns , är det bäst korrigeras genom en långsam och stadig tillbakadragande från p-piller

Du behöver : .
Hälsosamma livsmedel
Vitamintillskott.
Progesteron .


1 .
konsumera en hälsosam kost och ta ett vitamintillskott en månad före stoppa piller . Detta kommer att stärka immunförsvaret och göra det bättre på att hantera eventuella symtom som kan uppstå när stoppa piller .
2 .
supplementet din kropp med en naturlig, låg dos progesteron kräm under månaden före stoppa piller . Applicera krämen enligt förpackningen på dag 7 till 21 i ditt piller cykel ( dag 14 till 28 i menstruationscykeln ) . Dessa är de dagar som kroppen normalt skulle ha de högsta nivåerna progesteron , om du inte var på p-piller . Lägga progesteron kommer att ge din kropp en flygande start på produktionen av progesteron .
3 .
Sluta ta p-piller i slutet av månaden är cykeln . Använda andra metoder för födelsekontroll som du kan ägglossning helst efter piller är stoppad.
4 .
Lägg soja till din kost om du är i klimakteriet eller perimenopausal ålder . Soja är kända för att innehålla östrogen och kan hjälpa till att minska oönskade bieffekter som är resultatet av minskade östrogen i kroppen . Tala med din läkare om användningen av bio-identiska hormonbehandling om besvärande symtom kvarstår .
5 .
Sluta ta p-piller två till tre månader innan du försöker bli gravid . På så vis kan kroppen att utsöndra någon av de syntetiska hormoner som har ackumulerats över tiden . Ge din kropp med tid att låta din naturliga hormoner ta över .


Previous:nothing Next:preventivmedel och viktminskning

Relaterade artiklar


 • Definitionen av äggledarna
 • biverkningar av ovcon
 • Valtrex effektivitet
 • biverkningar av chlomid
 • tecken på reaktion på Mirena IUD
 • beskrivning av herpesviruset
 • risker för vasektomi
 • Yohimbe HCl faror
 • hur du ska ta preventivmedel ordentligt
 • muntliga STD & symtom
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com