hur man använder testosteron behandling för att öka manlig fertilitet

Inlagd av: Valon Istrefi uppdaterad: 2014-12-20
Testosteronbehandling kräver livsstilsförändringar för att stödja manlig fertilitet. Med hjälp av kosttillskott, diet förändring , måttlig motion och naturliga testosteron , behandlingar effektivt förbättra den manliga skick . Fertilitet är resultatet av normala , mogna spermier , är ännu lite känt om vad som orsakar manlig infertilitet . Även om ingen patentlösning erbjuds , förbättra fertiliteten blir en utmaning med icke-sexuella förmåner i bästa fall. Den gradvisa förändringen föregår ofta medelålderskris i vissa män och bör behandlas med uppsåt att ändra livsstil . Det är viktigt att alla delar som gynnar fertiliteten kombineras , lämnar inget åt slumpen i den friska återvinning av spermie produktion

Du behöver : .
Naturliga och fiberrik kost
Vitamintillskott .


1 .
Undvik rött kött . Välj naturliga livsmedel , livsmedel som innehåller mycket fiber och färgglada grönsaker . Ät en mängd korn och massor av nötter och baljväxter . Avstå från snabbmat , halvfabrikat , fet mat och mat som fungerar som sexuell stimulantia , framför allt livsmedel för att öka produktionen av testosteron . Testiklarna göra testosteron och kan tillgodose efterfrågan . Med intag av näringstillskott , dricka mycket vatten .
2 .
ta vitamintillskott . Spermier hälsa är knuten till vitamin A , C och E. Din kropp behöver också naturligt tillskott av folsyra , zink och selen för att producera kvalitet spermier . Denna blandning är avgörande för spermieproduktionen hälsa och produktion . Ta en multivitamin tablett är inte tillräckligt för att öka fertiliteten , en mer komplex intag av vitaminer, mineraler, och örtmediciner kan öka chansen för befruktning .
3 .
Ta bort alla dåliga vanor från din livsstil . Rökning , narkotika och överdriven alkoholkonsumtion är förknippade med manlig infertilitet. Om du måste dricka , begränsa den till ett par dagar , och göra det måttligt .
4 .
Titta på din kroppstemperatur . Pungen området bör vara fyra grader lägre än kroppstemperaturen , så löst sittande kläder . Undvika situationer där testiklarna är fångade under längre perioder. Alltid dusch och undvika bastu och ångbad .
5 .
Motionera regelbundet , men undvik övningar som kan stress testiklarna . Samvetsgrann utövar på 30 minuter eller så , tre eller fyra gånger i veckan, är nog när de kombineras med en balanserad kost .
6 .
Avstå från överdrivet utlösning . Kvaliteten på spermier minskar om det inte utropade inom tre dagar , på samma sätt tar det tid för spermier att ackumuleras . Hur ofta att ha samlag beror på individerna . Ha samlag på morgonen för en bättre chans att bli gravid . Läs om samlagsställningar som kan hjälpa befruktningen, och öva på dem.

tips och varningar


 • Akupunktur har också visat sig vara en kraftfull naturläkemedel behandling . Ha tålamod , spermier ta ungefär månader att utveckla , men när denna tidsram har gått , allt du gör för att hjälpa föreställning kommer att hjälpa
 • Kommunicera med din läkare och undvika syntetiskt testosteron . biverkningar kan vara dåligt .


 • Previous:nothing Next:feromoner hos människa : myt eller verklighet ?





  Relaterade artiklar


 • alternativ till glidmedel
 • kan du få HPV från offentliga toaletter ?
 • demulen biverkningar
 • Hur orto tri - cyclen arbete ?
 • vad är en libido ?
 • biverkningar av att ha ett bilateralt äggledaroperation
 • göra tonåringar behöver föräldrarnas samtycke för födelsekontroll ?
 • hur lång tid innan du blir gravid efter Depo - Provera ?
 • vad är en Nuva ring ?
 • livsmedel som bekämpa erektil dysfunktion




  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com