hur man får gravida den sista dagen i din menstruation

Inlagd av: Annika Hultén uppdaterad: 2014-12-10
Bli gravid under dagarna omedelbart efter menstruationen är möjligt men inte troligt , enligt Dr Robert Zurawin , docent i obstetrik och gynekologi vid Baylor College of Medicine i Houston . Samma situation gäller för att bli gravid den sista dagen av din menstruation. Tracking längden på din menscykel och längden på din menstruation är nyckeln till att bestämma din ägglossning fönster och maximera dina chanser att bli gravid den sista dagen av din menstruation

Du behöver :
Kalender .


1 .
Spåra din menscykel på en kalender för att avgöra ditt fönster av ägglossning . Bestäm längden på din menstruationscykel genom att räkna dagar från den första dagen av din period till den första dagen av din nästa period . De flesta kvinnor har en 28-dagars menscykel , men en vuxen kvinnas cykel kan variera i längd mellan 21 dagar och 35 dagar och ändå vara normal .
2 .
Räkna ut din fönster ägglossning utifrån längden på din menstruationscykel . Ägglossningen sker oftast runt den 14: e dagen av din menstruationscykel men den amerikanska Graviditet Association sägs att de flesta kvinnor har ägglossning mellan dag 11 och dag 21 i menstruationscykeln (11 till 21 dagar efter den första dagen i din sista perioden ) .
3 .
Se till att längden på din menscykel och menstruation gör det möjligt för dig att bli gravid den sista dagen av din menstruation. För att du ska kunna bli gravid på den sista dagen av din mens, behöver du vanligtvis har en längre menstruation och en kortare menstruationscykel. Till exempel , om du har en normal 28-dagars menscykel och en 3- dagars period , du troligtvis inte kommer att kunna bli gravid den sista dagen av din mens eftersom din ägglossning fönster börjar inte förrän 8 dagar efter utgången av din menstruation . Men om du har en 24-dagars cykel och en 7- dagars menstruation , då din ägglossning fönster börjar tidigare i din cykel i förhållande till din tid , vilket gör det möjligt för dig att bli gravid vid denna tidpunkt.

4 .
Delta i oskyddat sex den sista dagen av din menstruation. För att maximera dina chanser att bli gravid , med hänsyn oskyddat sex de sista två dagarna av mensen och de två första dagarna efter menstruationen . Den amerikanska Graviditet Association sägs att spermier kan överleva i kroppen i upp till 5 dagar , så det är viktigt att spermier finnas i kroppen vid tiden för ägglossning för att maximera dina chanser att bli gravid .
5 .
Vänta tills din nästa menstruation skall börja och titta efter tidig graviditet tecken . Typiska tidiga tecken på graviditet inkluderar en utebliven mens , illamående och graviditetsillamående , ömhet i brösten och överdriven trötthet .

tips och varningar


 • att maximera dina chanser att bli gravid den sista dagen av din menstruation , bör du använda en färdig ägglossning prediktor eller Fertilitetsmonitor att upptäcka höjda hormonnivåer som följer med ägglossningen . Undvik att ändra rutiner eller bli sjuk eller stressad under månaden innan mensen , eftersom varje förändring i dessa faktorer kan påverka den dag då du har ägglossning och därmed kasta bort din menscykel .


 • Previous:nothing Next:biverkningar av feromonet produkter

  Relaterade artiklar


 • saker att göra hemma för att bli av genitala vårtor
 • orto - cyclen biverkningar
 • vad som påverkar hårdheten på erektion ?
 • låg libido behandling av kvinnor
 • sätt att förhindra graviditet
 • Valette biverkningar
 • biverkningar av småbåtshamnen spole
 • kan du vara gravid 2 veckor innan mensen ?
 • effektiviteten av preventivmedel
 • hur man håller spermierna livskraftiga
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com