hur man gör spermier snabbare

Inlagd av: Camilla Näslund uppdaterad: 2014-12-18
Endast en spermie behövs för ägg befruktning . Enkelt, eller hur? Vissa hanar kan dock ha problem att bli gravid med sin partner . Lågt spermieantal och spermiernas rörlighet är två av de viktigaste orsakerna till infertilitet . Även om det är nödvändigt för män att öka sin spermieantal för en bättre chans vid befruktningen är det också viktigt att inse att utan förbättrad rörlighet, har en spermie liten chans att nå sitt mål , ägget . Lyckligtvis flera pekare finns som kan hjälpa människor att förbättra sina chanser att producera tillräckligt aktiva spermier.

Du behöver :
Multivitaminer
. Frukter.
Grönsaker.
Motion .

anvisningar


1 .
Ta multivitaminer . Multivitaminer innehåller näringsämnen som zink och folsyra , vilka är nödvändiga för att förbättra kvantitet, kvalitet, och motilitet av spermier .
2 .
Ät frukt och grönsaker. Enligt Mayoclinic. com , de " är rika på antioxidanter, som kan förbättra spermier hälsa. " Bananer och avokado , till exempel, är bra källor till antioxidanter .
3 .
Minska stress . Inte bara stress minskar en persons sexuella aptit , kan det också störa hormoner som producerar spermier och ge dem deras motilitet .
4 .
Motionera regelbundet , speciellt intensiv träning som hjärt aktivitet . Se dock till att inte överdriva övning för att de är fyllda . Mäns hormonnivåer och spermiekvalitet kan sjunka på grund av utmattning , vilket resulterar i mindre spermiernas rörlighet och antal .
5 .
Hantera din vikt . På så sätt kommer män har mer normala spermier , vilket resulterar i förbättrad kvantitet, kvalitet, och motilitet . För mycket kroppsfett stör produktionen av könshormonerna .
6 .
Använd inte smörjmedel under sex . Dessa lösningar , och även saliv , kan påverka spermiernas rörlighet.
7 .
Håll dig borta från illegala droger. Illegala droger som marijuana och kokain kan minska motilitet och öka antalet onormala spermier .


Previous:nothing Next:symtom efter en vasektomi

Relaterade artiklar


 • hur länge kan spermier leva ?
 • dagen- efter-piller faror
 • Depo Provera skott biverkningar
 • stänkblödning efter preventivmedel
 • Essure problem
 • p-piller med höga nivåer av östrogen
 • hur att mata ditt barn tillräckligt med vitamin A
 • amoxicillin och preventivmedel effektivitet
 • penis humant papillomvirus infektion
 • var kommer spermier ifrån?
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com