livsmedel som ökar mäns libido

Inlagd av: Magnus Ekblad uppdaterad: 2014-12-15
Ordet " libido " populariserades av Sigmund Freud och har att göra med den sexuella driften bakom någon form av lust eller sexuell lust . Enligt Freud är libido det instinkt eller uppmana till sexuell aktivitet finns i det omedvetna delen av psyket . Ända sedan denna idé spreds , har män och kvinnor sökt ett sätt att förbättra eller återställa denna drift , särskilt genom mat . Det finns många typer av livsmedel som ökar dolda aptit för sexuellt umgänge

Mat och Libido

libido ( eller sexualdrift) varierar från person till person , manligt och kvinnligt. Sexuella aptit saktar ofta som man kommer in i mitten av livet och efter . Men om en människa har en låg libido , äter mer av vissa typer av livsmedel och mindre av annat slag kan öka libido , oavsett sin ålder . Mat har länge ansetts vara ett sätt att öka sexlusten.

Testosteron

Testosteron är den viktigaste faktorn i allt som har att göra med libido , både pojkar och flickor . Nivåerna av detta maskulina hormon i blodet påverkar nivåerna av sexuell lust hos båda könen , men särskilt hos män .
Enligt vissa forskare är testosteron produktion beroende av zink och vitamin B. Att äta mat som innehåller dessa två saker kan således betydligt balans nivåer , bidrar till att maximera eller återställa sexlusten .

kända livsmedel för att öka libido

råa ostron har länge förstått att öka libido . Sexlusten och ostron har oupplösligt förenade genom historien , eftersom innan vetenskapen kunde förklara varför de var så effektiv till att stimulera den manliga libido .

Anledningen ostron är kända för att öka den manliga libido kan vara höga halter av zink . Zink sägs höjer nivån av testosteron och uppmuntrar spermieproduktion hos män , så äter råa ostron kan i själva verket stöd män att nå sin topp sexuell potens .

grönsaker som ökar libido

Vissa grönsaker kan hjälpa till med libido öka . Selleri är en . Selleri sägs innehålla androsteron , en luktfri hormon frigörs om manlig svett som verkar väcka den kvinnliga sexuellt , vilket gör den manliga mer önskvärt . En annan vegetabilisk sade att stärka manliga libido är sparris .

Frukter som ökar libido

Bananer , som märkligt nog är formade som fallos , är rika på bromelain enzym som sägs öka sexlusten . De är också packade med kalium och B- vitaminer , som är användbara i produktionen av testosteron.

Fikon är rika på aminosyror som tros öka sexlusten . Fikon är också tänkt att öka en mans uthållighet i sängen .

Previous:nothing Next:preventivmedel information

Relaterade artiklar


 • hur man blir gravid medan du tar p-piller
 • långsiktiga biverkningar av IVF-behandling hos barn
 • information om människans fortplantning
 • sätt att identifiera och behandla ett barns öroninflammation
 • medroxypr biverkningar
 • korrekt genitala hygien
 • olika dagen-efter- piller
 • p-piller & bröst tillväxt
 • Vilka är fördelarna med Prempro ?
 • hydroxyprogesterone biverkningar
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com