män med erektil dysfunktion på grund av narkotikamissbruk

Inlagd av: Annika Hultén uppdaterad: 2014-12-13
Erektil dysfunktion är ett problem som drabbar män i alla åldrar . Detta tillstånd kallas också impotens och det är en oförmåga att uppnå en erektion under sex . Orsakerna till erektil dysfunktion varierar . Det kan kopplas till skador på ryggraden eller nerver i ryggen . Vissa sjukdomar som diabetes kan orsaka impotens . Men många läkemedel som används för att hjälpa till med andra medicinska problem kan också vara den bakomliggande orsaken till erektil dysfunktion

Blodtryck narkotika

Men om medicinering för högt blodtryck kan drabbas av erektil dysfunktion . Alltför ofta män kommer att sluta använda dessa läkemedel om de stör sex. Men det finns läkemedel för personer med detta villkor som inte orsakar impotens , så om du lider av impotens , diskutera det med en läkare . Han kan ändra medicineringen så att du inte längre impotent .

Antidepressiva

Antidepressiva medel kan öka serotonin nivåer, vilket bidrar i hög grad med depression . Samtidigt kan det störa sexuella funktioner . Eftersom dessa läkemedel ändra kemikalier i hjärnan , kan en man uppleva en minskad sexuell lust, problem med erektion eller oförmåga få orgasm . En läkare kan ordinera en annan typ av antidepressivt läkemedel beroende på hur allvarligt problemet är .

Lugnande

Läkemedel som tas för att stressa eller smärtlindring kan påverka sexuell funktion . Lugnande har varit kända för att orsaka impotens Även om skälen männen ta dessa typer av läkemedel är oftare den skyldige . Utmattning och ångest ensam kan stoppa en full erektion . Så i detta fall bör man som lider impotens försöka undanröja orsakerna till stress och oro utan medicinering.

Antihistaminer

Men med allergier eller nästäppa kan ta antihistaminer . Dessa typer av läkemedel kan orsaka tillfällig impotens . Antihistaminer lägre naturliga testosteron nivåer i kroppen , vilket kan minska sexualdriften . Om det tar för lång tid , kan dessa läkemedel orsaka impotens . Men om de bara tagit fram det ursprungliga problemet är över , sexuella funktioner återgå till det normala .

Appetite Suppressants

aptithämmare används för att få dig att känna full så att du inte äter för mycket . Några av dessa läkemedel är mer intensiva än andra och kan påverka sexuell funktion och orsaka tillfällig impotens . Om du är överviktig , det enda som kan orsaka sexuella funktionsstörningar , men när aptithämmare kastas in i mixen , kan problemet förvärras . Använda ett växtbaserat läkemedel som är likvärdig med suppressant kan vara svaret .

Previous:nothing Next:hur mjölk prostatakörteln

Relaterade artiklar


 • hur man sätter på en tjej kondom
 • det korrekta sättet att använda kondom
 • preventivmedel förmåner
 • hur mycket sperma behövs för att bli gravid ?
 • manliga symptom på HPV
 • morgonen efter-piller typer
 • åtgärder för att göra ut
 • Essure problem
 • Vilka är fördelarna med Horny Goat Weed ?
 • cryselle biverkningar
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com